![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:29 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף וורד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת יש לי כמה ברכות לאוניסף איפשהו בתיבה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:36 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אם אני אקנה לעצמי אפלוואצ או משהו כזה
(זה לא באמת שווה את זה אני סתם מקנא עכשיו) אבל זה באמת יכול ממש לעזור לי אני חושב וזה יהיה נחמד יגמור לי את החסכונות אבל ממילא אין לי משהו טוב יותר לעשות איתם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:37 PM
|
||||
במה זה יועיל לך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:39 PM
|
||||
זה גם ממש יעזור לי עם זה שאני עושה ספורט כי לא רק שזה מודד פעימות זה גם יספור לי צעד עם וכזה גם כשאני לא עם הטלפון וזה מאוד משמעותי כי אז אני לא אצטרך לסחוב את הטלפון לכל מקום ואמנממממממ בכללי זה יעזור לי כי אני אוכל לעשות הכל בלי הטלפון וזה לא? --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:40 PM
|
||||
אממ כן אבל זה די בזבוז? כי כאילו באמת מפריע לך לקחת את הטלפון? נראלי תעשה את זה בכול מקרה.כאילו זה יקר ואם זה גם ככה בדיוק כמו הטלפון שכבר יש לך אז למה חוץ מזה שלענות לשיחוץ מאפלוואצ זה מתנשא ממש -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:43 PM
|
||||
כן ממש כתבתי שאני לא באמת צריך את זה אגב שלפי מה שאני מבין הסאונד מזעזע זה באמת יעשה את הכל הרבה יותר קל אבל זה לא שווה את המחיר --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:45 PM
|
||||
אז עדיף שלא כי אולי זה יהיה קצת יותר נוח אבל אם זה לא שווה את זה אז באמת לא צריך תחשוב על זה ככה: כשתסתכל אחורה בגיל 80, תהיה מרוצה מזה שקנית אפלוואצ? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:49 PM
|
||||
אבל ממש אמרתי שאני לא צריך את זה אתה לא צריך לסחוט ממני את זה😭😭😭😭 חוץ מזה שהתשובה היא כן כי מה שאני עושה עם הכסף שלי כרגע זה לקנות ממתקים ועל זה אני בטוח לא אהיה שמח והסכום הזה באמת לא כ״כ משנה לי כי הוא בכמ שוכב לי במגירה ואני אהיה שמח שעשיתי מה שאני רוצה אבל גם אם אני לא אקנה את זה (ואני לא) אני חושב שאולי כדי לי בכל זאת לקנות שעון ספורט ואני גם צריך שעון דיגיטלי בכמ כי אני ממש גרוע בלקרוא שעון מחוגים ויש לי את השעון הזה כבר ליטרלי 5 שנים ועדיין לוקח לי חצי דקה לחשב מה השעה וזה מביך --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:55 PM
|
||||
מעולה אז תקנה שעון ספורט -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:57 PM
|
||||
אבל איזה כי אם אני קונה אחד אולי כדאי לקנות אחד איכותי ואז אולי עדיף לשלם את ההפרש ולקנות כבר אפלוואצ ישן --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 19:59 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפלוואצ' זה לא שעון ספורט^^ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 20:00 PM
|
||||
אבל הוא מחובר לאפליקציה של הספורט בטלפון --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 20:01 PM
|
||
מכירים את זה שאתם פותרים תרגיל ועשיתם הכול בדיוק כמו שצריך אבל עדיין זה לא מסתדר
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2023, 20:03 PM
|
||
טוב תתנו לי מתכונים כאלה לארוחת בוקר צהריים איידונואו אבל שיהיה בריא
אני מוצא את עצמי מכין לחם מטוגן שלוש פעמים ביום וכל פעם שאני מחפש מתכונים בריאים זה כזה קינואה עם בטטה וסלט מיונז --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |