![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:06 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי חבוב והייתי כזה 💀 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:07 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולול יואו היה ככ כיף אמג -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:15 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאוו איזה מגניב בגדול חב"ב זה בעצם ראשי תיבות של חברים בלי בית האמת מבאס שאצלנו לא היה חודש ארגון בגלל המלחמה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:16 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לראות את זה ככה.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתבתי טקסט טיעון על זה שצריך לדחות את חודש ארגון כי זה לא פר שלנעמה וכזה לא יהיה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:18 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו באמת כן זה די מרגיז כאילו זאת גם השנה הראשונה שלי כמדריכה ולא בטוח שיהיה לנו חודש ארגון בזמן הקרוב -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:21 PM
|
||
אוך איזה מבאס!
אוף באתי לדבר איתכם רגע ושטף הכתיבה נעצר לי ואני צריכה להכניס את עצמי שוב פעם למוד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:22 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק. טוב אני לא יודע מושגי משפחה או בניית משפט אבל אם ישאלו אותי מה השעה בצרפתית של חילזון אני אהיה מסוגל לענות כמה אנשים בעולם מסוגלים לכך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:22 PM
|
||
אני בחיים בחיים לא אבין את הקטע של ״אני אוכל שוקולד המבחן כי זה עוזר לי להתרכז״
למי דהפאק זה עוזר להתרכזזזזזזזזז אכלתי לפני 5 דקות עוגייה ואני מנסה להתכונן למבחן ואז פשוט קמתי והתחלתי לעשות גלגלונים בסלון אני חושב שאני אביא למבחן בקבוק עם מים קרים וקרח ולימון אולי זה באמת יעזור לי להתרכז --------------------
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:27 PM
|
||
וריאן פה? אני צריכה עזרה בהחלטה.
עדיף שתדבר עם אמא שלה או אם רוני? עריכה: רגע יש לי רעיון גאוני אחר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:28 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה גם ראשי תיבות של חילונים בלון בלון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:28 PM
|
||
חרג'וקים בולעים בננה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:29 PM
|
||
אשכרה נתנו למישהו במבחן את אותה שאלה כמו בשיעורי בית
--------------------
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:30 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתיש לי
ללכת לישון בשתיים לא היה רעיון טוב ועוד התעוררתי בחמש גם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 13:30 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אני צוחקת בקול כן שוקולד זה לא באמת עוזר להתרכז, זה תירוץ בשביל לאכול שוקולד כאילו אולי במבחנים של כזה 3 שעות ומעלה אז כן אבל גם אז לא צריך מסות של שוקולד במבחנים בבית ספר זה באמת מיותר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |