![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 73 74 [75] 76 77 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף נשמע לא נחמד :(((( אולי תעשה קצת שיעורים ואז תרגיש טוב יותר עם עצמך? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נשארו לי רק כמה תרגילים בנושאים שתכננתי כבר לעשות מחר ממש סידרתי הכול כדי לא לעשות כלום היום -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:07 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בסדר לכל מי ששאל לפני 3 עמודים לול
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה :(((( 3>>>>>>> --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:11 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אין לי מה לעשות
אז אני משחק 2048 ואפילו אין לי את הסיפוק של להצליח בזה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:14 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי ידע קודם במיתולוגיה אז הרסתי לעצמי משהו שאני חושב שאמור להיות טוויסט
אופס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:16 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה בבקשה >< אני לא מצליח להחליט מה לכתוב קודם :< טוב בליחה אני אפסיק לחפור -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:19 PM
|
||||
אתה לא חופר!! אני פשוט באמת לא יודע מה לבחור קודם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:19 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שלום
-------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:20 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה שאני ממשיך כאילו אחרי שאמרת שאתה לא יודע גם אני לא יודע :< מה אנחנו אמורים לעשות -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:26 PM
|
||||
הרמיוני אולי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:33 PM
|
||
למה גל וחגי פשוט מקסימים
הם היו הולכים להקרנות של סרט כזה שרוב העלילה שלו זה סקס והיה קטע שבו הדמויות מתחילות לרקוד בספונטניות והם היו הולכים לבמה ורוקדים (חגי מלמל כזה ״אני לא יודע לרקוד״ וזה היה ממש חמוד) ויק קטע שיש מנגינה שחוזרת על עצמה בלופים וגל כתב לה מילים והיה הולל לבמה ושר כל החלק הזה ויש איפשהו באינטרנט סרטון של זה ואני ממש ממש רוצה את זה עכשיו. --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:33 PM
|
||||
אבל היא לא יודעת את כל הקטעים שחשבנו עליהם :0 והיא גם לא עונה לי כבר ימים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:47 PM
|
||
חם לי אני רוצה הביתה
--------------------
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 20:51 PM
|
||
מישהו חשב שהוא המציא עכשיו את השיער בננה של לן אני-
אחי זה משהו שקיים כבר 16 שנים למה אתה חושב שהאוכל של לן זה בננה למאו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |