![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 20:49 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו אוהבות את פרח3>
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 20:50 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי עדיין לא יודעת מי זה ליני :0
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 20:50 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת עומד לבכות
כבר יום רביעי ועשיתי רק תרגיל אחד ואף אחד לא יכול להסביר לי ואני יכול לבקש הארכה אבל אני פשוט אצטרך להתאמץ הרבה יותר שבוע הבא ופשוט אין לי כוח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:00 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה לעזור לך? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:05 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה שאת מנסה אבל זה לא יעבוד בהתכתבות אין לי כוח אמא שלי שאלה מה עם השיעורים והתחלתי לבכות בטירוף ואז היא אמרה דברים מועילים כמו ״אבל למה לא התחלת אתמול״ והאמת שיש תירוצים ממש טובים לכל הימים שבהם לא עשיתי והם שלאבא שלי יש חיים בעמק להיות המורה הפרטי שלי ועכשיו היא מתעקשת לעזור לי ואני אמור להסביר לה מחדש את כל החומר וזה פשוט מתיש ולא עוזר בשיט אבל אם אני אגיד את זה היא תגיד שאם אני אפילו לא מנסה אז לא צריך מורה פרטית --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:05 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונאת לעשות בייביסיטר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:06 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם יש פה קרקרים מקצועיים? יש לי דיבור רציני איתכם.
![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:07 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו היי! אנחנו קרקר מקצועי כבר 14 שנה!! מה בשבילך? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:09 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציני? אני בספק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:09 PM
|
||||
יו מצאתי איזה משפט מוזר מזמן איפשהו ואני מנסה להבין מה פשרו. התוכלי לייעץ לי בנושא????? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:10 PM
|
||||
אני אשמח. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:11 PM
|
||||
מי שאל אותך קרקר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
בוודאי -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אוקיי אז אחרי כל ההסבר של כל החומר שלמדתי בשלוש שנים האחרונות היא אמרה כזה אה זה שa=1 b=a c=2a-4 אומר שb=1
והסברתי לה שלא ואז היא ביקשה לראות את התרגיל גם אחרי שהבטחתי לה שזה נראה בדיוק כמו במחברת והיא שאלה אז איך הגעתי לנתונים האלה והסברתי לה שזה המבנה של נוסחת שורשים והיא פשוט סירבה לקבל את זה ואז היא אמרה שבלילה אבל היא לא יכולה לעזור לי אני פשוט ככ מופתע חשבתי שהיא תפתור את זה מדכא לחשוב שה15 דקות האלה לא יחזרו לעולם --------------------
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:12 PM
|
||||
רואה? אני גם קרקר! אז אתה שאלת אותייי ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |