![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 97 98 [99] 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 17:45 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדויק ומאוד עוזר גם שבזמן לא ידוע בשבועות אחרי חנוכה אני עובר בית ספר והכיתה החדשה כנראה תהיה מתקדמת בחומר בהרבה ברוב המקצועות אז אני צריכה לעשות גם את זב -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:10 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אור בוטבול הגיב לי ביוטיוב פעמיים
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:16 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת בטח הרגשה כאילו טל מוסרי ברך אותך ליום הולדת -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:17 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש שמחה שחנוכה וואי
זה חג כל כך טוב -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:18 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת אף פעם לא יצא לי אז אני לא ככ יכול להשוות אבל כן אולי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:28 PM
|
||||
סטורי טיים פעם חברות שלי רצו שהוא יברך אותי ליום הולדת אז הן שלחו לו המון הודעות באינסטגרם ואז כשהוא ענה הן אמרו היי בואו נטריל אותו גם על הדרך והן אמרו שקוראים לי "טופז" (אין לי מושג מה זה השם הזה הלפ) במקום נעמה וטל מוסרי אשכרה צילם לי סרטון ברכה ליום הולדת והוא אמר מזל טוב טופז😭😭😭😭 איך הוא לא צחק מזה אין לי מושג עד עכשיו יש לי את הסרטון הזה וזה קרינג'י ביותר -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:35 PM
|
||||
אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:39 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:39 PM
|
||||
היי אוניסףף יא שינית כינוי -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:40 PM
|
||||
את יודעת מה הוא אומר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:40 PM
|
||
המוח שלי שר 5 שירים בו זמנית
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:41 PM
|
||
אכלתי 3 סוגפניות בחצי שעה האחרונה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:48 PM
|
||
כשכל השיש שלנו מלא בעיתונים ישנים וגפרור שרוף ונר שרוף וחתיכת שעווה ובקבוק של שמן ופתילות ונרות וכוסיות וגפרורים והייתם חושבים שזה ממש מבולגן אבל לא זה פשוט חנוכה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2023, 18:54 PM
|
||
לא אכלתי סופגניות כבר
שבע שנים --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |