![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:25 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אני אוכלללל אני רעבה
נומי אני אוהבת שהסמלש שלנו מתואם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:25 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכנים שלי פעם ראשונה צוחקים ואיכשהו זה מעצבן יותר משהם רבים ברוסית
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:26 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש כתוב להן בחתימה הן אתן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:26 PM
|
||
אני חייבת לחפוף
אבל אין לי כוח בא לי לישון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:27 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה הפעם האחרונה שהסתכלתי בחתימה שלה זה לפני הגיף הזה. חוץ מזה שבן אדם שמזלזל בעקרונות שלי אני אזלזל בעקרונות שלו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:29 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא עקרונות אבל בסדר אין לי כוח להתווכח איתך אבל פשוט כאילו לא מבינה מה עולה לך להיות קצת יותר נחמדה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:32 PM
|
||||
היא ממש העקרונות שלה זה הלהטב והקהילה הגאה. היא ליטרלי אמרה לי את זה. העקרונות שלי זה דת. היא ממש אבל ממש לא מכבדת דת. אז למה שאני אכבד להטב? (כמובן שרק לידה אני ממש גועלית ללהטבאק) עריכה: זאת לא התווכחות. זה הסבר. הודעה זו נערכה ע"י דיפר פיינס ב Nov 29 2023, 23:32 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:34 PM
|
||||
לדעתי אם את מוכנה להשתמש בדבר כלשהו נגד מישהו זה אומר שאת מגעילה בקשר אליו באופן כללי כמו שלדוגמא אם אני אהיה עצבנית על מישהי ואקרא לה שמנה כדי להעליב אותה זה לא בדיוק מראה על חוסר השמנופוביה שבי (אני לא עושה את זה כמובן זו רק דוגמא) ואת אמורה לכבד להטב כי זה כבוד בסיסי לבני אדם אחרים? את יודעת שהן לא הלהטביות היחידות בעולם וזה שאת הומופובית בסביבתן כשיש גם אנשים אחרים באיזור זה פוגע גם בהם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:36 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא דיבר על האם זה לגיטימי או לא לגיטימי זה לגמרי לגיטימי שיהיה להן בנוח עם זה אנחנו רוצות שיהיה חכן נוח עם זה יעל שרה שואלת למה זה לא ממקום מתריס או מתרעם זה ממקום מינימום סקרן אגב אני לא קשורה לריב של אוניסף -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:37 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא באלי להדליק את המחשב אהההה
טוב נו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:38 PM
|
||||
כןכן אני מבינה סתם ציינתי, לא ממקום כועס או משהו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:39 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו יופי
נכון שזה ממש נחמד כשמשהו שנראה שיכול להתפתח לריב מסתיים בהסכמה? :) לילט -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:41 PM
|
||||
לאלא. הכל טוב. אני משתדלת לא לפגוע באנשים אחרים או בעקרונות שלהם. רוב הפעמים זה בלי להטבים כמו ליה בסביבה שככ אכפת להם מזה. את רומזת שאני הומופובית? נחמד. זהו שלא. כי אני הומופובית רק בסביבת ליה, וזה לא קשור בכלל לקהילה עצמה אז זה פשוט לא קשור לאנשים אחרים. כשליה תתחיל לכבד. אני אתחיל לכבד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:42 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחר יום אחרון לנאנו מי מתרגש? D:
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:45 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף למה כתוב לך ♂️ במגדר?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |