![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:45 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי יש לי הורים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:46 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש רמזתי די אמרתי אני חושבת שאם מישהו מתנהג בצורה הומופובית הוא הומופוב וזה לא משנה אם זה כלפי מישהו אחד או באופן כללי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקיי אמ לא יצאת מהארון מולם? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו מעולה, תודה לקלישה.
וזה נכון, במקרה שליה פה אני אכן אשמח להסבר למה יותר נוח לה ככה. באמת כי זה מעניין אותי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לילה טוב!!!!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:51 PM
|
||||
אההה אוקי אז את שונאת דת גזענית הומופובית אנטישמית להטבפובית כי מתישהו בחיים שלך אמר משהו גזעני\הומופובי\אנטישמי\וכו אה ואת גם נגד צמחונות. ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:51 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התקלחתי
יותר נכון בישלתי את עצמי ובא לי לישון כבר אבל כבר ביקשתי מאימא שלי להכין לי טוסט אז אצטרך לאכול אותו קודם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:52 PM
|
||||
נואופ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:54 PM
|
||||
אבל טוסט זה טעים! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:56 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@אוניסף וליה, בנות הזוג הנהדרות: אתן מבינות שאתן נמצאות במעגל קסמים של ריב ושברגע שאחת מכן תתחיל להתנהג יפה אל השנייה הכול ייפתר? אל תמהרו להאשים את הצד השני, פשוט תתייחסו יפה אחד אל השני וזהו. הגישה של "אני לא מתנהג יפה אליו עד שהוא לא מתנהג יפה כלפי" לא יכולה לעבוד.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:57 PM
|
||||
היא התחילה :מוציאלשון: לעזאזל אין כזה בצלצל אוף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:04 AM
|
||
אם אני אגיד את האמת, זה גם לא נעים כל הויכוחים שלכם בנו"ד.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:04 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני כבר לא עומדת מאחורי זה, אז לא את לעומת זאת נראה לי מאוד עומדת מאחורי זה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:06 AM
|
||||
לא עומדת מאחורי ההומופוביה. עומדת מאחורי העיקרון. מי שלא מכבד אותי. אני לא אכבד אותו. נקודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:07 AM
|
||
זה כבר נהיה ילדותי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |