![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:08 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב זה ילדותי פשוט אין לי מה להגיד לך פשוט תתחילו להיות קצת יותר נחמדות אחת לשניה זה לא כזה קשה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:11 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכלתי טוסט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:11 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני! כל הכבוד -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:12 AM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חשק לטוסט
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:12 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממתי עקרונות זה ילדותי? גם לך יש עקרונות. זה פשוט לא קשור. זה לעמוד על שלי\צדק\איך שלא תקראו לזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:13 AM
|
||||
להיות טרנספובית כי את לא אוהבת מישהו זה לא נקרא צדק לול -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:15 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיקרתי אני לא אכלתי טוסט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
בעצם אכלתי לחם חם עם גבינה נמסה ועגבניות חמות עם פלפל ומלח
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא טוסט?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:16 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז למה לא פשוט לכבד את כולם ואם מישהו אומר משהו שמרגיש לך שלא מכבד אותך פשוט להגיד לו בעדינות שזה לא היה לך נעים? הגישה של אני לא מכבדת כי הן לא מכבדות אותי היא לא גישה נכונה אוניסף
אומנם גם ליה לא היו לגמרי בסדר אבל את לא מגיבה על זה טוב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
זה לא טוסט כי זה סתם במיקרו לא מוצנם
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןן שכחתי שאת ת מ י ד אוהבת לשמוע\לקרוא מה שאת רוצה. ליה לא מכבדת אותי. זה לא קשור לאהבה. לא קשור לשנאה. זה ליטרלי עניין של כבוד. ולא. זאת לא טרנספוביה כי הדעה שלי לא טרנספובית. אז אם אני לא חושבת שטרנסים עם רעים. אז אני לא טרנספובית. די פשוט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:17 AM
|
||
אוקי...
והיה טעים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:17 AM
|
||
מאוד טעים זה ארוחה נהדרת
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:22 AM
|
||
מעולה!
זה מה שחשוב:) יוצא לי פרק חמוד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |