![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 00:51 AM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אפתח ואומר שאני לא מצדיקה פה אף אחד, אני לא יודעת מה ליה עשו אבל אם הן אמרו משהו שמביע שנאת דת, אני לא מסכימה עם זה כי אני חושבת שצריך לכבד כל דת או חוסר דת באשר הם, גם אם מסכימים איתם וגם אם לא. בנוסף, אני גם לא ממש מסכימה עם "הן לא מכבדות אותי אז אני לא אכבד אותן", אני חושבת שזה סתם יוצר אורובורוס מיותר אבל זה כבר דיון שאני לא רוצה להיכנס אליו. ועכשיו לפואנטה שלי: אוניסף, כשאת בוחרת לא לכבד את ליה, זה עניין שלך איתן. כשאת בוחרת לא לכבד את ליה בכך שאת לא מכבדת את לשונות הפנייה שלהן, זה פשוט לא מכבד את הקהילה הלהטבית. זה בדיוק כמו שאני אומר "אני לא אוהבת את הבן אדם הזה ספציפית אז אני אשמיץ בפניו את הדת בה הוא מאמין כי אני יודעת שהוא חרדי". אם אני עושה את זה, אני לא רק משמיצה אותו אלא גם את הדת עצמה. זה לא רק יפגע בבן אדם שדיברתי איתו אלא גם באנשים מאמינים רבים אחרים. כשאת אומרת "הן לא מכבדות אותי אז אני לא אכבד את לשונות הפנייה שלהן" זה נטו לא לכבד אנשים מתחת למטרייה הטרנסית. (הדוגמה שלי הייתה דוגמה בלבד, אני לעולם לא הייתי משמיצה דת של בן אדם או כל דבר אחר שיקר לליבו ויכול לפגוע באנשים אחרים רק כי הוא מציק לי/לא מכבד אותי) עריכה: וואו, אוקיי, יצא לי ארוך לילה טוב -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 01:05 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה רק אני או שפעם לא היו ריבים בנו"ד?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 01:21 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם לא היו ריבים בנו"ד?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 01:31 AM
|
||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא. ממש לא. אני זוכר שחודש בערך אחרי שנרשמתי היתה מריבה בנו"ד ושבוע אחרי זה כולם היו בהלם
-------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 01:41 AM
|
||
מאז שאני פה רבים...
בכל מקרה, מישהו זוכר את הנו"ד 24 שעות שעשו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 01:41 AM
|
||
מאז שאני פה רבים...
בכל מקרה, מישהו זוכר את הנו"ד 24 שעות שעשו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 07:05 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככ ככ מוכשר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 07:30 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכי מוכשר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 07:33 AM
|
||||
לא ואתה אנחנו צוות בלתי מנוצח יחד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 07:50 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת הסיבה שמסיבת תה מושלמים :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 07:57 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
💅 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 07:58 AM
|
||
יום אחרון לנאנו מי מתרגש ><
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 08:03 AM
|
||
עשיתי חישוב של מי אולי יתבב לי לפי ממוצע תבים קודמים והסטטוס הנוכחי שלהם
עכשיו יש לי ציפיות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 08:08 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי שיעורי בית כל הלילה (אקא עד 12 כי אני הולך לישון ב10 בד״כ אז 12 זה כל הלילה חוץ מזה שבהתחשב בזה שהתחלתי ב7 זה ממש נחשב למה אני מצדיק את עצמי ככ הרבה אני חייב לסגור כבר את הסוגרים האלה) ואין לי כוח לקום
ועשיתי רק רבע מהשיעורים עד שנתקעתי ואני אמור ללמוד לבד פרבולות אין לי כוח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 08:12 AM
|
||
אני מתרגש זמן לסיים את הסיפור D:
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |