![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:15 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה עומד להיות סיפור בהמשכים עם מג׳יקל גירלס!!!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:16 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוספתי שני פרקים לפאנפקיק!
מי רוצה שרשור? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:32 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר להקפיץ אשכולות בגאוצ??? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה סופש בבית אבל לא באמת בבית
גו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלוהים יעזור לי
יש לי עוד חצי ציור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:33 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא הספר הזה על הסופר שנפגע איכשהו ואז מעריצה מכניסה אותו לבית שלה ומטפלת בו ואז הוא נהיה אסיר שם? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:34 AM
|
||
למה את כל כך מתאמצת?
סו,בדקתי לא כתוב שלא -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:35 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה איך החיים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
בסדר
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי אימון קרדיו וכל השיער שלי היה בקשרים על הפנים שלי ואז החלטתי לעשות קוקו
😭😭😭😭😭 איך הגעתי למצב שהשיער שלי ארוך מספיק בשביל קוקו אני חייב להסתפררקררררררר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:37 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמישהו יתן לי מוטיבציה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:37 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אם אני אעשה את מסיבת תה בסימס אבל אשלח את כולם חוץ מנאביה ליני ורוסלנד לבית אחר ואז אני אצור גם את פורינה וקלורנד ואנסה לעשות לגאסי עם פורינה בתור היורשת? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:38 AM
|
||
פתאום נזכרתי ששמעתי פעם על סרט שקוראים לו דלתות מסתובבות והיה נשמע לי מגניב אז חיפשתי אותו בגוגל כדי להיזכר מה העלילה שלו וגיליתי שזה הסרט שבו יש את השיר שסטאן משתמש בו
מגניב --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:42 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי בא ושאל אם אבא שלי דיבר איתי ואמרתי שלא אז הוא אמר אה אולי כשהוא יחזור הוא ידבר איתך
מה עשיתי😭😭 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:45 AM
|
||
![]() מוגל |
ערב שבת שלום לכולם!
מזכירים לכם על התרומה שלכם בשבת הזו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |