![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 11:37 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן בגלל זה הפרדתי אותם אגב והחלטתי שאה אני עומד לעשות כל מה שהיורש שלי רוצה לעשות. זה אומר שאם ליני יחליט שהוא רוצה חמישה ילדים ולפלרטט עם קאלוס, זה יקרה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 11:41 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו זה הרבה כמה כוסות זה בערך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 11:49 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע קצת... מסוכן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 11:52 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צחקתי על הלפרלטט עם קאלוס. למה הוא רוצה לפרלטט עם קאלוס. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 11:54 AM
|
||||
להגנתו קאלוס מאוד מושך אם הייתי רואה אותו תהיה לי חולשה בברכיים חברה שלי לא ידעה שליני הוא דמות אמיתית עד עכשיו היא פשוט קראה לו "הבחור שאתה תמיד מצייר" אני לא יודע איך אי ההבנה הזו קרתה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 11:58 AM
|
||
מה יכול להיות שיצא גיליון 11 לפקפקן??
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 11:58 AM
|
||||
למאווו אל תדאג הוא הלך לישון ושכח מזה. הצילו איך -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:00 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלכו לקרוא את הכתבה שלייעייייייייי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:01 PM
|
||||
זה שזה טוב למוטי לא אומר שזה טוב לי!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:03 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן!!!! אגב עדיין לא ענו על השאלה של אמיר על אם דרקולה הוא חבר בהנהלת האתר -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:10 PM
|
||||
ידעתי בדיוק איזו כתבה אתה כתבת גם בלי לקרוא את השמות למעלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:16 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציני עכשיו איך יואוווןןן יש לנו לוגו למעלה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:28 PM
|
||||
אה זה פשוט נשמע כמוך ודיבר על בריאות גם היה את ה"כשתהיה בן שמונים האם תהיה שמח שעשית את זה" ואני די בטוח שהשתמשת בזה בנוד לפני כמה ימים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:28 PM
|
||
סידרתי את המדף שלי ואני מתלבטת אם לשים את הספרים לפי הגודל של הספר הצבע של הכריכה סדר א' ב' של השמות של הספרים או של הסופרים
הצילו מי אני יואוווווו יש לוגוו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:31 PM
|
||||
לולול נופ זה היה יעל בשלב הזה אנחנו אותו בן אדם --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |