![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:33 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3>>>> -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:37 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סימס זה משחק קשה.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:37 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחנכת את החברה הכי טובה שלי לשמוע רק Taylors version
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:41 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי יש כמה מדפים ואני מסדר אותם לפי דירוג, זמן קנייה וסדרות (כאילו ספרים שהם חלק מסדרה תמיד ביחד גם אם אחד pg והאחר R וגם אם קניתי אותם בהפרשים של שנתיים) לדעתי זו השיטה הכי יעילה אבל אני משוחד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי 7 ספרים שהם לא מאותה סדרה ממש אבל כולם מהסדרות מיתולוגיה של ריק ריירדן (למה יש לי כלכך הרבה הצילו) -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:43 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה סוף סוף אםשר להתחיל עם המג׳יקל גירלס!!!
וגם עם ההפתעה :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:46 PM
|
||||
נכון!!! Silent book review זה הדבר האהוב עליי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:48 PM
|
||
רוצה לעבוד על אחד מהם עכשיו? :0
אגב אוי זה היה מקסים לינט השיגה כרטיסים למחזמר והזמינה את ליני D: היא מכירה אותו ככ טוב >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:52 PM
|
||||
אני לא יכול היום :< יש לי דברים לעשות ואז לישון כי לא ישנתי אמג חמודונים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:54 PM
|
||||
הו בהצלחה :0 אגב בזמן שליני היה במחזמר נאביה הייתה עייפה אבל התאומות היו עייפות אז היא הייתה צריכה להאכיל אותן ועד שהיא סיימה ליני כבר חזר אז שלחתי אותה לישון ונתתי לליני להרדים אותם ובזמן שהוא הקריא לפורינה סיפור קלורנד ליטרלי נרדמה על הרצפה. ואז הוא בא לקחת את קלורנד למיטה והשכנים התחילו לשמוע שירים בפול ווליום ואז נאביה התעוררה והלכה לעשות אמבטיית קצף בזמן שליני נשאר לבד עם שתי תינוקות בוכות. ואז עד שהצלחתי סוף סוף להרדים את שתיהן ליני היה עייף בטירוף אבל הוא לא יכל לישון כי עדיין היה לו רועש וזה היה הרגע שהחלטתי שדי נמאס לי ויצאתי מהמשחק. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:55 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חם לי בטירוף
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:57 PM
|
||||
המשחק הזה נשמע ככ מסובך ומתיש הלפ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 12:58 PM
|
||||
לא אחי זה סימולציה של החיים כל מה שקורה שם עם הילדים עומד לקרות בעולם האמיתי עם הילדים. סתם לא אני צוחק במציאות זה בטח גרוע יותר. סיפרתי לך על הפעם הזאת שליני הזמין את קאלוס לאכול פיצה וקאלוס פשוט שיחק במחשב כל הזמן במקום להיות חברותי? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 13:02 PM
|
||||
ילדים זה מפחיד לא סיפרת :0 ליני היה צריך להציע תה במקום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 13:03 PM
|
||||
כן אולי באמת כדאי שאקנה להם מכונת תה רק בשביל לינט וקאלוס. אגב גם פורינה וגם קלורנד יצאו קוסמות!!! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |