![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 16:27 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לך טלגרם? @וריאן יווו הם יהנו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 16:28 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפפפ נאביה יכולה להישאר בבית אחרי מה שהיא עשתה לליני עם האמבטיית קצף בזמן שהוא עבר משבר המפ. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 16:33 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאעאעאע ליאוווווו מה אתה עושה פהההההה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 16:34 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההבדל הוא שבנהיגה מקללים בערבית ובליג מקללים באנגלית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 16:35 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 17:12 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה ליגגגגגג -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 17:43 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע איך אני מקבל את זה שיש לי יותר הודעות ממישהו שהצטרף ב2011
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 19:25 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת בגוגל שאלה תמימה על דמות מספר שעוד לא סיימתי לקרוא:
גוגל מנחש מה אני מנסה לכתוב: "איך *שם של דמות* מת?" -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 19:45 PM
|
||||
איזה מרושע גוגל עשה לי ספוילרים לכל כך הרבה דברים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 20:06 PM
|
||
כאילו זה גם די עליכם שאתם מחפשים בגוגל משהו שאתם לא רוצים אליו ספויילר
גוגל זה אפילו לא בן אדם שאפשר להגיד לו להפסיק אז אין מה להאשים את גוגל בזה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 20:36 PM
|
||||
לול יש בזה משהו אבל זה בדרך כלל דברים אחרים שאתה מחפש שקשורים לדמות ואז הוא מגלה לך משהו על הדמות חוץ מזה לא יעזור לך גוגל מעצבן ועושה ספוילרים כדי להציק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 20:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף היה לי יום פתוח היום לבית ספר שאני אהיה בו שנה הבאה אם אני אצא בהגרלה ואז אמרו שהתבטל המבחן וזה רק הגרלה ועשיתי קורס ממש קשה בשביל המבחן ולמדתי שעה כל יום וזה היה לחינםםם :(
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 20:54 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=173498
כדאי לכם להירשם -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 21:58 PM
|
||||
הנקודה שלי זה שאם אתם מחפשים משהו על סיפור שלא סיימתם אתם צריכים לעשות את זה בידיעה שרוב הסיכויים יהיו ספויילרים כי זה האינטרנט. נגיד כשיוצא אפדייט חדש בגנשין אני פשוט לא נמצא ברשתות חברתיות עד שאני מסיים לשחק כי אני יודע שיהיו שם ספויילרים ואני לוקח אחריות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 23:39 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ליטרלי רציתי לחפש מה הכינוי שלו באנגלית😭 כתבתי "What is *name of character*'s nickname in-" וזה הציע לי "why did *name of character* died" -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |