![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:30 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פירסמנו קטע בססש שעבדנו עליו כמה שעות ורק עכשיו שמנו לב שזה קצר וחסר פואנטה
הא -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אתבב לך בעז"ה.
אבל או היום מאוחר בלילה או ביום ראשון. כאילו ממחר אני לא אהיה פה. ובגלל זה אני צריכה שיתבבו לי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:34 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע אמרנו שזה חסר פואנטה מה לתבב
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:35 PM
|
||
מתבבים גם דברים חסרי פואנטה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:36 PM
|
||
לא.
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:38 PM
|
||
בטח שכן.
רוצה לתבב אותי? זה גרוע אבל יש פואנטה... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:39 PM
|
||
אם היינו יודעות לתבב אז בכיף!!!
אבל אנחנו לא -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:42 PM
|
||
מה זה לדעת לתבב?
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:43 PM
|
||
ראינו ילד בכית ז' קורא לאיזה ילדה יא יהודיה
דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חזרנו לפאק*נג ש!אההההההה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:56 PM
|
||
אני צריכה ללכת אז או שנכתוב מאוחר בלילה או שלא אגמור את הסיפור בזמן נאנו.
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא יהודי בעצמו לא -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:59 PM
|
||
איפה ורד
בעצם אנחנו נספר בכמ אז פעם מזמן נתנו לורד לריב בווצאפ עם איזו ילדה על להטבאק והיא סיפרה לנו שבהתחלה היא חיבבה את ורד אבל שהוא התחיל לדבר על הפורטל היא התעצבנה והיא אמרה ותקלטו את זה!!!! שהיא שונאת את הפורטל וכל מחשבה שעומדת מאחוריו😥 אבל סיפרנו לה על הגר והיא חושבת שהגר נחמדה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 19:00 PM
|
||
אבל הפורטל זה ממש לא דעה אחידה ודברים אחדים.
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 19:02 PM
|
||||
לא נראלנו? @יעל שרה- אבל ורד הציגה את הפורטל בתור מקום כזה ש נווו היא אמרה שאם עפרי תיכנס אולי היא גם תמצא את הצד הלהטבי שבה כן -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 19:03 PM
|
||
כן?
טוב לא ככה אני רואה אותו. ואני פה הרבה זמן. (פחות מורד) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |