![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:27 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זהו זה ממש מוזר אה אם כבר אחותי או משהו כאילו מה קשור אחי סופי היא לא אח של אף אחד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו ואיך המגמה? אנחנו פשוט חושבות שצריך איזה אופי מסוים לפסיכולוגיה ואין לנו אותו🤷 -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לא נתתי דוגמה :0 אבל כן אני מאוד יוצא מן הכלל D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:28 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי תשמעי ילדים בשכבה שלי כל היום אומרים אחי או ברו "אחי הלכתי לסבתא שלי אחי והיה מה זה משעמם אחי אז אמרתי לה 'אחי תכיני לי משהו לאכול' והיא אמרה לי אני לא רוצה אחי מה הקטע שלה אחי" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:29 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בן 19 ואין לי מושג מה אני עושה עם החיים שלי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התנגשתי בטעות בצד של מכונית ויש בראש הייתי כזה
אקסקיוז מי ברו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מה נעמה אתה 14?
כיתה ט? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:30 PM
|
||||
אני צורחתתתתתת כל פעם שאני נתקעת במשהו ונופלת אני אומרת לו סליחה אוטומטית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:31 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא נחמד מאוד כי זה איכשהו נותן לי איזו הפסקה מכל שאר המקצועות והיא יותר אומנותית כזאת מה זאת אומרת אופי מסוים -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:32 PM
|
||
אני כבר חודש מנסה לשכנע את הפסיכולוג שלי שימליץ לקבסית להעביר אותי בית ספר
ואז פשוט השמעתי לו שיר של טיילור שלדעתי מתאים לסיטואציה והוא אמר שזה שיכנע אותו כוחותיה של טיילור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:33 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בוכה חניכים שלי מדברים ככה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:36 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה חשבת שאני? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:38 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו. אופי שמתאים לטפל באנשים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:38 PM
|
||||
לא חשבתי על זה אף פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:39 PM
|
||||
אבל אנחנו מפחדות שנסיים צבא ונהיה תקועות כי לא מידע מה לעשות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |