![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:40 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לא צריך את זה פשוט צריך לקשר כל סיפור למשהו עמוק "אה אז נפלתי במדרגות ואז פשוט קמתי והלכתי לספרייה" "את חושבת שאת הורגלת מהילדות שאת צריכה ישר לקום במקום להתייחס לבעיה ובמקום להתמודד עם הבעיה שזאת הנפילה הלכת למקום בטוח כמו הספרייה?" מקום בטוח בתחת שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:41 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו לא רוצות לחרטט אנחנו פאקינג רוצות לתרום ולעזור -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתבגרים זה המגזר הכי סטראוטיפי שיש
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:44 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו לא יכולות להגיד לשדרותיים שאנחנו מתא בלי שהם יתחילו להוציא עלינו לכלוך
כאילו זה שאנחנו גרות שם לא אומר שאנחנו בעמדת מפתח כע? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:45 PM
|
||||
אה זה לא קשור לעמדת מפתח פשוט יש לך יותר אפשרויות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:47 PM
|
||||
איזה אפשרויות אפשרויות למה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמת https://i.imagesup.co/images2/0__0656ccd24e7fdf.jpg כשיש בפאנפיקים את החלק הזה אני תמיד נשבר ומתחיל לצחוק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:48 PM
|
||||
אפשריות בחיים. לדוגמא הבר אילן זה משהו שממש יכול לקדם מישהו בחיים אבל אם את בפריפריה את לא יכולה לעשות את זה. גם כל הדברים של מדעני העתיד. את אולי לא מודעת לזה כי את גרה בתל אביב אבל זה נכון. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:48 PM
|
||
להילחם בצורך להודיע לכולם שיש לי פיפי לפני שאני נכנסת לשירותים זה קשה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:49 PM
|
||||
אבל יש תחליפים בפריפריה ושדרות נחשבת עיר לא ישוב כאילו היא יחסית מפותחת -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:49 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:50 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"James can do a really good donald duck impression" כן.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:50 PM
|
||||
כן, איזה? זה לא משנה. שדרות זה עיר, זה לא מדינת עולם שלישי מה זה מפותחת. זה עיר נורמלית אבל זה לא מרכז המדינה אז יש בה פחות אפשרויות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:51 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא כאילו ללמוד מגמת פסיכולוגיה זה להתחייב לעבוד בזה בעתיד. מגמה זה הרבה פעמים פשוט ללמוד משהו שאוהבים ומענייין אותך. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |