![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 10:25 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 10:26 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהקורה*
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 10:27 AM
|
||
אה, אוקי.
דורון פישלר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 10:59 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:))) אבל לא ענית לי מה זה כל העיניין עם הארבעים חמישים אחוז -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 12:43 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקרר
מה אני אעשה היום? -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 12:56 PM
|
||||
לא ראיתי ששאלת. בעיקרון אמרתי שאם תגמרו עד יום חמישי שלפני חנוכה כל מי שעקף את החמישים הודעות מקבל כמות חרמשים ששווה לחצי מההודעות שלו. (50%) לא עשיתם את זה אבל אני נדיבה אז אם תגמרי עד יום חמישי הזה אני אתן לכל מי שעקף את השמונים ארבעים אחוז מההודעות שלו. תודי ששווה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 13:22 PM
|
||
כלומר אם השגתי 200 הודעות את תביאי לי 80 חרמשים?
ואני לא יכולה לגמור לבדד עשרים עמודים ביומיים -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 13:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה לעזור לך אם את נותת גם לי
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 14:09 PM
|
||
זו לא אני מביאה
זו יעל שרה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 14:12 PM
|
||
סבבה
יעל שרה מה את אומרת? -------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 14:16 PM
|
||
היא לא מחוברת נשמה
אוקיי נחשב אם צריך לגמור 20 עמודים וכל עמ זה 15 הודעות אז זה יוצא 300 הודעות ואני יכולה לעשות לפחות חצי שזה 150 הודעות ויש לי 190 הודעות אז זה 340 הודעות וארבעים אחוז מ340 הודעות זה 136 חרמשים ... לא שווה יעלוש -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 14:22 PM
|
||
חח נגמור בלי לסים לב
מאז שאני בצ"ד יש לי מלא הודעות עכשיו יש לי 660 -------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 14:24 PM
|
||
עדיין לא
וואו עוד 400 ההקדשה הראשונה שלך את ממש איטית -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 16:00 PM
|
||
לא נכון! אנטי מהירה אני עושה 40 הודעות ביום
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 16:20 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |