![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 15:48 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רומיה אהובתנו!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 15:51 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 15:52 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה איתי?
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 15:52 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצד? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 15:53 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכל אני רואה שהוא נחסם סוףסוף:) איך החנוכה שלך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 15:55 PM
|
||
באמת? אך רואים?
עיפה {היה אתמול בת מצווה}אבל סבבה מה איתכם? -------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 15:56 PM
|
||
רומיה את הולכת לניגון?
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 15:57 PM
|
||
גם תהילה ואמונה הולכות
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 15:58 PM
|
||||
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 16:00 PM
|
||
כאילו אסירים זה אומר נחסם?
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 16:00 PM
|
||||
כן כן. מישהיפרשה אתמות כי הרוב דתיים וזה פחות נוצ לה או משהו בסגנון. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 16:01 PM
|
||||
זה טומר שהוא קיבל באן. יששש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 16:02 PM
|
||
רומיה את קצת הגזמת אם התגובה...
אגיב לך ש:בדיוקוגם אתה די צודק אמא שלי באמת ככה..מעצבנת והרסה את חיי והפעם באמת שאני לא צוחקת..אבל מי אתה שאפילו לא מכיר אותה קורא לי ככה הא?אתה במקסימום ככהאני מרחמת עליך שלא חינכו אותך שלא קוראים ככה לאנשיםתהנה ילד מסכן -------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 16:05 PM
|
||||
תני לי לנחש נטע? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 16:07 PM
|
||
מה?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |