![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:21 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדקי
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:24 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, אוקי.
וזה ממש לא בעיה לדעתי. אלא אם כן לא נוח לך בחברת נשים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:25 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי בעיה עם בנות
לא דוס כמוכם:) פשוט היה נחמד אם האתר היה קצת פחות פמיניסטי:) -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:32 PM
|
||
איך אתה יודע כמה אני דוסית?
אני בעד פמניזם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:32 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא משנה צונזר
הודעה זו נערכה ע"י חזלזלת ב Dec 13 2023, 22:33 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:40 PM
|
||
רומיה הגיעה לתוץ ההתכתביות ההזויות של ושל נריה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:47 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:שמהשיריםביפניתבקוליקולותוחשפתישאנייודעתמההסיסמאשלהמחשבלאמאשליכיאיןליכוח:
יאיי לאץ גו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:53 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נריה זה הזמן לחלאס! תבוש! פעם מחליט שאתה דוס ופעם לא. קוראים לך נריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לאעעע אבל שם זה לא אופייי בלהבהלבהלבלהלהלה) -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:53 PM
|
||
אין לי כוח לחיים האלה..
אוף ירד לי כל המרץ.. אם אתם בישובי ואתם שומעים שירים בהקולי קולות מבית אחד כן זאת אני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:55 PM
|
||
מה קרה רומיה?
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:57 PM
|
||
נורא ואיום איך את?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 22:59 PM
|
||
אוי למה?
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 23:01 PM
|
||
כואב לי הבטן נורא..
לא משנה.. איך את? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 23:04 PM
|
||
מסיבה מסוימת?
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 23:16 PM
|
||
דברי נשים אחרי הכל..
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |