![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:16 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שאלה טובה חח סתם כזה נכנסתי למחשב והמשתמש שלי פה היה פתוח אז אני נכנסת מדי פעם -------------------- הלל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט תגידי אני ישמע אותך! -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:17 PM
|
||
רגערגע
תהילה פה עדייןןן? -------------------- הלל
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:17 PM
|
||||
שמעתי נריה אתה בסניף ביד בנימין? הלל אני ותהילה אחיות היא במסדרון מדברת עם הרמי -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:18 PM
|
||||
אמממ אולי תצנזרי? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:18 PM
|
||||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח נראה לי כולם יודעים טוב אולי לא כולם... -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:19 PM
|
||||
למה? -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:19 PM
|
||||
אההה הבנתייי -------------------- הלל
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:20 PM
|
||
רק אני לא?
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:20 PM
|
||||
יואווווווווווווווווווווווו -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:21 PM
|
||
איזה סבללללל
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:21 PM
|
||||
פעם הבאה אולי תדברי עם תהילה כשהיא במקום שקט יותר... -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:23 PM
|
||||
חח הם מדברות על לימודים -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:23 PM
|
||||
כע לכן אמרתי.. -------------------- בס"ד
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |