![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 14:18 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לך בית ספר? -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 15:00 PM
|
||
הרגע נגמר לי הבית ספר
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנייה
הרב נריה שהקים את בני עקיבא לא רצה שהם יהיו נפרדים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:26 PM
|
||||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנועת אריאל קמה בגלל המחלוקת של המקום על הדתיים בבני עקיבא. בהתחלה, הסניפים הנפרדים היו חלק מבני עקיבא אבל בני עקיבא לא אהבה את זה, ועל בסיס זה הלכו תלמידי רב אברום שפירא (בראשות הרב אליעזר מלמד) והקימו את אריאל. המחלוקת לא היתה האם מעורב זה לכתחילה. זאת (לא) שאלה אחרת והרב נריה הבין שרק על ידי סניף מעורב הוא יצליח לפעול. לא שהוא חשב שככה צריך להיות ובזה סיימתי לדבר על העניין :) -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:42 PM
|
||
חקרת הרבה על הנושא אה?
חח אני ברוך שפטרנו! -------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:42 PM
|
||
פעם עניין אותי אז כן
רגע מה?? -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:44 PM
|
||
היה לך משעמם ככה זה נשמע.
הנושא מיצא את עצמו אתמול -------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:45 PM
|
||
צודקת פעמיים:))
להתראות לזמן הקרוב -------------------- בס"ד
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:47 PM
|
||
תמיד!!!
בי משהו פה? -------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:47 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוודאי שיש מתחילים בשמונה וחצי -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:49 PM
|
||
גם שלי אבל אני בהסעה ואין לי ואי פאי
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:52 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא בהסעה שיואואווו
אבל גם אין לי משהו שאני צריכה אליו ווי פיי אזז -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 17:03 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלום
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 17:04 PM
|
||
הי רומיה את באה למסיבה בבית ספר?
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 17:05 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמובן.
באוטבוס! יאיי כי לא הספיק לי כבר איזה 2 אוטבוסים ציבוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |