![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 18:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה?! אני כתבתי למשתמש הזה ברוכה הבאה לפורטל
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 18:37 PM
|
||
לא שמת לב שזה כמעט אותו שם ואותה טעות בכתיבה באנגלית והוא גם בהפל
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 18:42 PM
|
||
ת'אמת שאני לא מכירה אותו כל כך פעם ב הוא שולח לי משהו כמו 'תצטרפי למשפחה שפתחתי' או חפירות מהסוג הזה
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 18:49 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היושש
-------------------- הלל
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 18:54 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי שלחי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:04 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהקוווווו -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:05 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ב"ה איך את?
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:07 PM
|
||||
תכשיב אתה חטיחת אידיוט שפרצתה לצ"ד! ההיתי מעיפה אותך מהאתר! אני פרצתי זה לא יכול להיות לונה המנהלת נתנה לי את הסיסמה לברבור השחור וחזלזלת היא כזות בת זונה מי זאת לונה? אני יתן לך סטירה! אתה לא תקרא לחברה שלי בת זונה! גם את בת זונה הי תקשיבי רגע יש כמה משתמשים שנתתי להם את הסיסמה שלי כדי לעזור לי בכמה דברים זה לא הגיוני כל מה שקורה פה מישהו מנצל לי את המשתמש קניראה בלפרוץ לקבותות עכשיו אני שם לב שאתם שולחים לי הודאות את או תהילה זה מסמן לי הודאה שנקראה זה לא הגיוני וגם אני שם לב שנעלמים לי סכומים גדולים של חרמשים זה לא בסדר אני צריך לדווח על זה למישהו זה ממש לא לענין וזה שכתבתה לי בצ"ד שאתה אוהב אותי זה בסדר?! 😠😠 ועוד מול כל צד? וזה שאתה מקלל אותי ואת חברה שלי זה נראה לך בסדר? סליחה חשבתי שאת מישהו אחר לא קיללתי מיכל אהובה שלי 🤤😲😲😲😲😳😡😡😡😠 סתום אלוקים!! אני שואלת את אחותי אך מסננים אנשים דיברתי עם מאיר גם גנבו לי מלא חרמשים השאלה מיזה אני לא פרצתי לעף קבוצה אני לא קונה אותך! וזה שאתה משתמש באתר להטרדה זה ממש לא בסדר!! מיכל תקראי את השיר החדש שלי: ווווווווווווווווווו את התגלמות השלמותתתתתתתתתתתת אם כמה שאת שונאת אותי אני אוהב אותך הכי הכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו האם זה כאב כשנפלת מגן עדן? האם תינאשי לי? האם תרצי את שבי או את אוזה מפרפר נחמד תמיד אבל תמיד אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מי אידיוט יותר יותר ממנו?! -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:08 PM
|
||
WTF????????????????
נכון אידיוט! [/QUOTE] התכוונתי בהפ אבל אני נאקרא פה עריכה: יש לךשניכים בעיות כתיב נוראות חייבת לציין... הודעה זו נערכה ע"י חזלזלת ב Dec 5 2023, 19:10 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:15 PM
|
||
בעיקר לו הוא כותב אף עם ע!!
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:20 PM
|
||
והרבה שגיאות כתיב.. הלי לא היה כאלה הרבה בגיל 12..
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:28 PM
|
||
אה..אני 11 + אז נא לא לשפוט
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:32 PM
|
||
:מושכתכתפיים: לא איכפת לי הכי..
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:33 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי שגיאות כתיב ממזמן...
אבל אתן יודעות מה השגיאת כתיב הכי מעצבנת? אותיות אית"ן! חדמשמעית -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 19:34 PM
|
||||
איתן?\ מה הבעייה? אח שלי שבגילי קוראים לו איתן.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |