![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא הבנתי כלום מהפעילות של הרב יצחק
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:54 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוווווווווווווווווווו?? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
זה טוב לדעתך שקיבלת?
לדעתי זה לא טוב לקבל מבחנים -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ווווווווווווווווווווו
נכון 0 -------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:55 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה למה לא? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ננווווווווווווווווו -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כנ"ל אני לרב פשוט מסתכלת על הטופס בפעילות וחוסכת לי את הקריאה אבל כאן אני לאמ מבינה כלום כי אני לא דתייה עריכה:כי זה לא כיף לעשות מבחן דא! -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:56 PM
|
||||
כנל חוץ מהלא דתיה -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:56 PM
|
||||
אני לא הכרתי את הדבר הזה עד הפעילות ואני דתיה:) -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:57 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם כשאני דתיה לא הבנתי כלום.. -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:57 PM
|
||
אני לא דתייה פשוט
זאת קבוצה של דתיים כי אני לא רואה לא דתיים בינתיים בקבוצה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:58 PM
|
||||
אההאא!! פשוט קראתי את הפעילות וניסיתי איכשהו להבין וכתבתי מה שהבנתי -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:59 PM
|
||
כיף לך שהבנת לא הבנתי אפילו מילה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 22:59 PM
|
||
גם אני הדרשה של הרב הגדול, נר ישראל, עמוד ימיני, הנר החזק, גדול ישראל הנכס שלנו הרב יצחק אלישיב שיחיה לאורך חיים טובים וארוכים ובלה בלה בלה וכל השטויות של נריה
לא הבנתי כלוםםם -------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Dec 5 2023, 23:00 PM
|
||
זה באסה שהוא עושה פעילות לדתיים כי יש כאלה בקבוצה שלא דתיים
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |