![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 19:57 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנויות או לא להיות||פעילות היי משתמשים! תגידו, חשבתם פעם על ההיסטוריה של החנויות המוכרות בהארי פוטר? איך בורגין וברקס נבנו, או מי ייצר את הדובשנרייה? את האמת שלא, אבל איך זה קשור אלינו? היום אתם.ן תחליטו איך המקומות האלה נבנו ומי בנה אותם! אתם תגיבו פה עם הטופס ואני אבחר לכם חנות בהארי פוטר (מסמטת דיאגון\נוקטורון\שאר חנויות ששמענו עליהן) ואתם תצטרכו לספר איך היא נבנתה ומי בנה אותה (שימו לב שזה לפחות 2 שורות) רגע אבל בשביל לבנות חנות צריך גם תגמול אה נכון, התגמול שלכם היום יהיה לא פחות מ180 חרמשים ו5 נק בית! ינעל עוד שבוע, בהצלחה! שכחת את הטו-
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 22:48 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יולי, בצד
שם החנות: להשאיר ריק בינתיים, אנ אכתוב לכם מי ייצר אותה: זה לא חייב להיות מישהו אמיתי או שקשור להפ, אפשר (ומומלץ) אפילו בובספוג איך היא נבנתה: לפחות 2 שורות מלאות הערות\הארות\בא לי בירצפת: -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 00:02 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם+כינוי:רייצל, Rachel daredevil שם החנות: להשאיר ריק בינתיים, אנ אכתוב לכם מי ייצר אותה: זה לא חייב להיות מישהו אמיתי או שקשור להפ, אפשר (ומומלץ) אפילו בובספוג איך היא נבנתה: לפחות 2 שורות מלאות [B]הערות\הארות\בא לי בירצפת:[/B --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 09:34 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:נטע הפלפאפית בנשמה
שם החנות: להשאיר ריק בינתיים, אנ אכתוב לכם מי ייצר אותה: זה לא חייב להיות מישהו אמיתי או שקשור להפ, אפשר (ומומלץ) אפילו בובספוג איך היא נבנתה: לפחות 2 שורות מלאות הערות\הארות\בא לי בירצפת: -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:58 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קאלאדין
שם החנות: להשאיר ריק בינתיים, אני, אכתוב לכם בורגין ובראקס מי ייצר אותה: זה לא חייב להיות מישהו אמיתי או שקשור להפ, אפשר (ומומלץ) אפילו בובספוג. לורל גייטס (מוונסדי) איך היא נבנתה: לפחות 2 שורות מלאות לורל הקימה את החנות בשביל שיהיה לה מקום בטוח לשמור בו את הצמחים הרעילים שלה. אחרי זמן מה החנות התחילה להצליח מאוד ולורל הוסיפה מגוון חפצים יד התהילה (יד של הייד) והרבה שיקויים רעילים. המבנה עצמו היה שייך בעבר ללוכד עכברים בשם לוציוס מאלפוי. הערות\הארות\בא לי בירצפת: -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 20:37 PM
|
||
יולי החנות שלך היא- אוליבנדרס
קאלאדין החנות שלך היא- בורגין וברק רייצ'ל החנות שלך היא- הדובשנרייה נטע החנות שלך היא- מדאם מלקין בהצלחה כולםם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 14:56 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:ריבנקלו .....
שם החנות: מטאטים מכל הסוגים מי ייצר אותה: רוליאנה איך היא נבנתה: אבא של רוליאנה ראני. היה מוכר בחנות מטאטים ורוליאנה תמיד חלמה להקים חנות כזואת לבד.שהייתה בת 14 היא הלכה ליהיות שוליה של מוכר מטאטים בבולגריה.והוא הכשיר אותה לעבודה.שהיתה בת 19 היא עזבה את החנות ובהתחלה היא ייצרה מטאטים ומכרה לחנויות ובהמשך היא פתחה חנות ולאחר 5 שנים כבר היו לה 10 סניפים בכל רחבי הארץ בבולגריה הערות\הארות\בא לי בירצפת: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:08 PM
|
||
החנות שלך היא מטאטים מכל הסוגים
|
|
פורסם ב: Dec 6 2023, 17:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: גל בצד
שם החנות: להשאיר ריק בינתיים, אנ אכתוב לכם מי ייצר אותה: זה לא חייב להיות מישהו אמיתי או שקשור להפ, אפשר (ומומלץ) אפילו בובספוג איך היא נבנתה: לפחות 2 שורות מלאות הערות\הארות\בא לי בירצפת: -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2023, 17:36 PM
|
||
גל החנות שלך היא כרך ודף בע"מ
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |