![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 08:33 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי שהוא יסתיים?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 08:34 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן,התכוונתי שאני רוצה שנחפור כאן בשביל שהוא יסתיים ונתחיל חדש ונחפור גם שם.....
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 09:09 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי אוניסף ונטע! -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 09:11 AM
|
||
היי ליאור,
משימה בהפתעה! לכבוד שאנחנו תכף מגיעים לאשכול שני אני מחביאה לוגו לאשכול שני בשביל זה ומי שימצא אותו יזכה ב: מקום 1: 7 חפצים מקום 2: 5 חפצים מקום 3: 3 חפצים אם מצאתם עליכם לשלוח לי בפרטי את הלוגו -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:24 AM
|
||
![]() מוגל |
היי,לשלוח כאן את הלוגו(כי מצאתי) או בינשוף?
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:25 AM
|
||
ינשוף בפרטי,
בנוגע לבקשות הניהול,ראיתי שזה קשה לכם אז אתם לא חייבים לעשות חמש אשכולות ולא יהיו תנאים אבל אם אתם כן עומדים בתנאים זה יעזור לכם להתקבל -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:26 AM
|
||
![]() מוגל |
אוקיי
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:29 AM
|
||||
יודעים מה? אני מוכנה לעשות את זה: במקום בקשות ניהול תצטרכו לשלוח לי טופס כזה ולמלא אותו:
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:39 AM
|
||
![]() מוגל |
אוקיי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:39 AM
|
||||
תקצרי חתימה,היא ממש ארוכה,
ומשהו שארגנתי לכם: ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-(שני מקומות פנויים) רגולוס-(שני מקומות פנויים) קריצ'ר-יהודה(מקום פנוי) טופס ההרשמה:
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:42 AM
|
||
![]() מוגל |
קיצרתי,
שם,כינוי:נויה,קיפוסטר לנצח הדמות שאני רוצה להיות:בלטריקס האם אני מבטיח להשתתף:כן הערות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:43 AM
|
||
שם,כינוי: יהודה
אני מבטיח להיות פעיל?: כןןןןן את מכירה אותי איזה דמות אני רוצה להיות: אבא של טונקס הארות\הצעות\בלק: חזרתייייייייייייייי! והי תערכי את המועמדים! אני כבר לא פרשתי! -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:45 AM
|
||||
רשום בחזרה ואם לא ראית:
ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-(שני מקומות פנויים) רגולוס-(שני מקומות פנויים) קריצ'ר-יהודה(מקום פנוי) טופס ההרשמה:
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:46 AM
|
||
שם,כינוי: יהודה
הדמות שאני רוצה להיות: קריצ'ר האם אני מבטיח להשתתף: כן הערות: -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 11:47 AM
|
||
רשום לספיישל
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |