![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 19:41 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:ליה,ליה דוריון אני מבטיח להיות פעיל?:כן ברור איזה דמות אני רוצה להיות:מיה הארות\הצעות\בלק:אין דמות בשם מיה שם,כינוי:ליה,ליה דוריון האם אני מבטיח להשתתף בכל הסבבים:כן הערות\הצעות\דלתות: -------------------- דיון החודש במשפחת בלק! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 19:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה,נכון אין דמות בשם מיה אבל המצאנו אותה בפעילות הדמות שלי שהייתה תיקון בגלל שעוד אחת נרשמה למשחק המשחק מתחיל עוד 10 דק' יוסי תירשם מהר אם אתה רוצה להיות במשחק שווה לך זה הרבה חרמשים ואי אפשר להירשם באמצע מעכשיו מתחיל הספירה של העשר דק'
הודעה זו נערכה ע"י הפלפאפית בנשמה ב Dec 3 2023, 19:48 PM -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:04 PM
|
||
![]() מוגל |
מתי מתחילים?
-------------------- דיון החודש במשפחת בלק! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:09 PM
|
||||||
שלום לכולם הנה שלב המשחק של הדלתות אז הדלתות 1 2 3 4 5 6 והטופס השתתפות
תשלחו לי אותו בינשוף עדיין אפשר להירשם לסבב הבא:
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם,כינוי:לונה, I CAN BE אני מבטיח להיות פעיל?:כן, ב"ה אשתדל איזה דמות אני רוצה להיות: אמא של טונקס הארות\הצעות\בלק: -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:10 PM
|
||
רשומה
את רוצה להירשם למשחק אערוך לעוד דלת אם את תשתתפי? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:18 PM
|
||
![]() מוגל |
שלחתי
-------------------- דיון החודש במשפחת בלק! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:23 PM
|
||
![]() מוגל |
שלחתי
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:26 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלחתי
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:26 PM
|
||
הסבב הבא יתחיל עוד חצי שעה אם נועה תשלח גם טופס ועם התוצאות של הסבב הזה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:33 PM
|
||
![]() מוגל |
שלחתי
-------------------- סדריק דיגורי הכי טובבבבבבב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 20:58 PM
|
||
תוצאות:
בדלת מספר 1 היו 0 חרמשים בדלת מספר 2 היו 1000 חרמשים בדלת מספר3 היו 300 חרמשים בדלת מספר 4 היו 500 חרמשים בדלת מספר 5 היו 100 חרמשים בדלת מספר 6 היו 50 חרמשים מה המשתמשים בחרו: ליה וליאור בחרו שניהם את דלת 5 אבל היא לא נכונה וגם שניהם בחרו נועה בחרה בדלת מספר 6 והיא לא הייתה נכונה החברה של החברה של הרמיוני בחרה בדלת מספר 4 וניצחה כי אף אחד לא בחר בדלת מספר 2 ממשיכים עם דלתות עם מספר חרמשים אחר סבב מספר 2 1 2 3 4 5 6 אותו טופס הסבב האחרון בעוד חצי שעה החברה של החברה של הרמיוני בסוף המשחק אעלה לפחות 500 על הסבב הזה יש לך בינתיים נקודה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:01 PM
|
||
![]() מוגל |
שלחתי
-------------------- סדריק דיגורי הכי טובבבבבבב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:02 PM
|
||
![]() מוגל |
שלחתי
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:04 PM
|
||
![]() מוגל |
שלחתי
יש ניצחתי בסבב הקודם -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |