![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה כמובן אבל אולי אני אצליח לשכנע את ההנהלה להשאיר אותי או שהחוקים ישתנו או משהו כזה.
81! -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:19 PM
|
||
אני משאירה אותך גם אם תפתח
וכן 81!יאללה חפירות עד מאה ואתה מקבל 6 חפצים -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:21 PM
|
||
כן למה?
טוב אני חייב להשיג הודעות אז ביייי -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:22 PM
|
||
חפצים הם כמו נק' וזה מעלה את מעמדך במשפחה אז כדאי לך
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:23 PM
|
||
אז אני נשאר כאן
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אוקיי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
יאללה מה עושים? את כאן בכלל?
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:26 PM
|
||||
כן אני כאן ונדבר ואם אתה ורצה תשלח לי משהו לאישור ואולי תאשר ואז תפרסם אותו ויהיה יותר פעילות כי כשמפרסים משהו חדש כולם רצים לעשות אותו ו
ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-(שני מקומות פנויים) רגולוס-(שני מקומות פנויים) קריצ'ר-יהודה(מקום אחד פנוי) טופס ההרשמה:
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:26 PM
|
||
אין לי רעיון העיקר אמרת שלא תשימי יותר
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:27 PM
|
||
אוקיי,מה לגביי להציע לי כינוי שאשנה אליו?
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:27 PM
|
||
ממה את רוצה?
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:28 PM
|
||
מהכינוי הזה למשהו אחר
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:29 PM
|
||
מספר כלשהו או פשוט משהו רגיל?
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:30 PM
|
||
רעיונות למשהו מיוחד?
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 12:32 PM
|
||
אממ אולייייייייייייי the sound of silenes?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |