![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקיי,נראה לי שהסתדרתי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:05 PM
|
||
אז ביי
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:06 PM
|
||
ביי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:07 PM
|
||
בייי
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:17 PM
|
||||
למי שלא ראה:
ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-(שני מקומות פנויים) רגולוס-(שני מקומות פנויים) קריצ'ר-יהודה(מקום אחד פנוי) טופס ההרשמה:
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:18 PM
|
||
כמה פעמים להעתיק לעמוד הבא!
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:19 PM
|
||||
כי לא רואים
ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה, קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-(שני מקומות פנויים) רגולוס-(שני מקומות פנויים) קריצ'ר-יהודה(מקום אחד פנוי) טופס ההרשמה:
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:19 PM
|
||
אוקיי
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:20 PM
|
||||
אוקיי ופעם אחרונה לעמוד:
ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה, קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-(שני מקומות פנויים) רגולוס-ליאור,ליאור המלך (שני מקומות פנויים) קריצ'ר-יהודה, מאי,בצד(אין מקומות פנויים) טופס ההרשמה:
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:20 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:מאי,בצד הדמות שאני רוצה להיות:קריצ'ר האם אני מבטיח להשתתף:כן הערות: -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:21 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם,כינוי:ליאור,ליאור המלך הדמות שאני רוצה להיות:רגולוס האם אני מבטיח להשתתף:כן הערות: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:21 PM
|
||
שנייכם רשומים
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:22 PM
|
||
היי ליאור ונטע
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:23 PM
|
||||
היי הנה הגרסה הטובה של האשכול הראשי:
ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה, קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-(שני מקומות פנויים) רגולוס-ליאור,ליאור המלך (שני מקומות פנויים) קריצ'ר-יהודה, מאי,בצד(אין מקומות פנויים) טופס ההרשמה:
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:23 PM
|
||
שכחת לכתוב מקום פנווי אחד ברגולוס
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |