![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:24 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי
יהודה אתה מולי -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמוד חדש גרסה חדשה:
ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה, קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-אוניסף וכו(מקום אחד פנוי) רגולוס-ליאור,ליאור המלך (שני מקומות פנויים) קריצ'ר-יהודה, מאי,בצד(אין מקומות פנויים) טופס ההרשמה:
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מה הכוונה מולי? -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:29 PM
|
||||
ששניכם קריצ'ר -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:30 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם,כינוי: אוניסף וכו הדמות שאני רוצה להיות: סיריוס האם אני מבטיח להשתתף: אובייסלי הערות: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:30 PM
|
||
לא הוא רגולוס!
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:31 PM
|
||||||
רשום אה נכון כנראה הוא התבלבל וגרסה טובה יותר מעודכנת למי שלא ראה: ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה, קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-אוניסף וכו, נועה נועה דיגורי הגאונה(אין מקומות פנויים) רגולוס-ליאור,ליאור המלך (מקום אחד פנוי) קריצ'ר-יהודה, מאי,בצד(אין מקומות פנויים) טופס ההרשמה:
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:34 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:נועה,נועה דיגורי הגאונה הדמות שאני רוצה להיות:סיריוס האם אני מבטיח להשתתף:ברורררררררררררררר הערות: -------------------- סדריק דיגורי הכי טובבבבבבב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:35 PM
|
||||
רשומה
ספיישל בלק|אשכול ראשי שלום לכולם! כפי שאתם רואים יהיה ספיישל בשם:"ספיישל בלק" שבו אתם תתחרו ותקבלו הרבה תגמולים ועוד דברים שווים ממש אוקיי,מה עושים בו? כל אחד ימלא טופס ויבחר לעצמו דמות(לא חייב את הדמות שאליה נרשמתם אליה) מתוך רשימה שאתן לכם ושניים יהיו צריכים לבחור אותה הדמות. אחרי ההרשמה אני אחלק אתכם לסוג של אשכולות ואתן לכם משימות שקשורות לדמות. תהיה משימה כל יומיים. המנצח מכל דמות יקבל 9 נקודות ככה שכדאי לכם להשתתף ולהירשם, אם אראה שאתם לא נרשמים זמן רב ארשום את האלו שהכי פעילים ואגריל לכם דמויות רשימת הדמויות ומי שנרשם אליהן: בלטריקס-נויה, קיפוסטר לנצח(מקום אחד פנוי) סיריוס-אוניסף וכו, נועה נועה דיגורי הגאונה(אין מקומות פנויים) רגולוס-ליאור,ליאור המלך (מקום אחד פנוי) קריצ'ר-יהודה, מאי,בצד(אין מקומות פנויים) טופס ההרשמה:
נוסף להודעה הראשית -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:37 PM
|
||
הייי
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:41 PM
|
||
היי
|
|
|
||
הייייייייייייייייייייייייייייייי
|
|
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
מעניינים
מיאו -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:42 PM
|
||||
אני ונטע מעניינים? אנחנו גוש פחם משעמם -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2024, 13:51 PM
|
||||
רוצה להירשם לספיישל? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |