![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 15:58 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן,לא חייב את כולם הזוכה הראשון: ![]() פעילות החודש: תגיבו מזל טוב ל בלק בנובי גוד הנה הלוגו לחתימה שלך בלק בנובי גוד: ![]() -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 15:59 PM
|
||
מזל''ט
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 16:05 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
יאי מזלט
מה זה ריק פה אמרו לי נשף זה נראה כמו נשף לאחד -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 16:06 PM
|
||
זה לא פשוט כולם עסוקים בבומרנג בפרטי,כדי לראות את המשימה תכלי עמוד אחד אחורה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 16:08 PM
|
||||
שוהם צודקת (או שזאת לא שוהם? בכל אופן, היא צודקת.) -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 16:10 PM
|
||
נראה לי אני לא אענה
אני פשוט כבר די שכחתי את רוב הפרטים אחרי עיסוק בפאנדומים אחרים שלדעתי טובים יותר עכשיו אני הולכת לשבת לאמא שלי על הראש עם השאלה "מתי הולכים לחנות ספרים?" כי בא לי להתחיל לקרוא שהה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 16:11 PM
|
||
יאללה ספר טוב!
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
תקחי את הספר מהספרייה פשוט זה יעלה לך פחות כסף -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לדעתי זה רעיון -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 16:15 PM
|
||||
לא אוהבת ספרי ספרייה :< תמיד אני נופלת על הספרים עם הריח המגעיל וכתמים אקראיים חוץ מזה יותר כיף כשיש את הספר בבית ככה שאני יכולה לקרוא אותו שוב מתי שבא לי ובכל מקרה אין בספרייה בעיר שלי את כל הספרים של שהה לפי מה שראיתי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 16:16 PM
|
||
אה
|
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 16:16 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2024, 16:17 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממליץ זאת סידרת ספרים מעולה
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
היי
|
|
|
||
מיאו *חגיגי לכבוד הנשף*
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |