![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 08:29 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה כולם
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 15:29 PM
|
||
|
מוגל |
היי
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 15:29 PM
|
||
היי יש פעילות חדשה מוזמנת להשתתף
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 15:43 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
שם,כינוי:יוסי
שם וכינוי המשתמש שלו אניי כותב תכונות:יולי shatibag התכונות:תשקיעו קצת תכונות טובות 1.הודאות 2. פעלויות 3. עוזרת תכונות פחות טובות 1.לא לתרום חרמשים 2.לא לתת דברים 3.לא לגלות דברים הערות\הצעות\למה בא לי פתאום גלידה?:זה רק משתמשים מהקבוצה או גם לא -------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 15:53 PM
|
||
יוסי זה לא רק משתמשים מהקבוצה תקבל חרמשים בסוף הפעילות לבנק
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 15:55 PM
|
||
|
מוגל |
שם,כינוי:החברה של החברה של הרמיוני
שם וכינוי המשתמש שלו אניי כותב תכונות:ליאור,ליאור המלך התכונות:תשקיעו קצת תכונות טובות 1.נחמד 2.תורם למי שצריך חרמשים 3.אוהב לדבר תכונות פחות טובות 1.כתב בעבר שציורים מהאינטרנט הם שלו 2.לא לוקח חרמשים שיש לו 3.לא כל כך פעיל הערות\הצעות\למה בא לי פתאום גלידה?:אולי כי לכולם בא גלידה אבל בקיץ לא בחורף -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:24 PM
|
||
יפה מאוד תקבלו שניכם עוד שעה תגמול וכל מי שישתתף בשעה הזאת יקבל גם תגמול
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:29 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
שם,כינוי:ליאור,ליאור המלך שם וכינוי המשתמש שלו אניי כותב תכונות:איתמר,דולפינה התכונות:תשקיעו קצת תכונות טובות 1.כותב הרבה בנו"ד 2.פעיל 3.מסדר מרלין תכונות פחות טובות 1.מעצבן בטרוף 2.עושה שיימנינג 3.צוחק על אנשים הערות\הצעות\למה בא לי פתאום גלידה?:הטלבתי כל כך מה לכתוב בתכונות הפחות טובות כי היו מלא -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 16:29 PM
|
||
יפה יתווסף
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 17:10 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
שם,כינוי: יוסי
כמה חרמשים יש לי בבנק:530 כמה אני רוצה להמיר:הכל הערות\הצעות\בלק: -------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 17:12 PM
|
||
עוד לא קיבלת 500 אז רק כשתקבל אשלח לך
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 17:28 PM
|
||
|
מוגל |
היי מתי התוצאות
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 17:28 PM
|
||
עכשיו
המנצח בפעילות מחמאות יוסי,ourielsebag -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 18:20 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
ווווווווווווווווווו מיכל את התגלמות השלמותתתתתתתתתתתת
אם כמה שאת שונאת אותי אני אוהב אותך הכי הכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מיכל האם זה כאב כשנפלת מגן עדן? האם תינאשי לי? מיכל האם תרצי את שבי או את אוזה מפרפר נחמד מיכל תמיד אבל תמיד אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך -------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 18:50 PM
|
||
|
מוגל |
למה את מאוהב במיכל? וזה לא מתאים כאן
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |