![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 13:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוספה פעילות חדשה! כל הכבוד ליאור
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2023, 16:11 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תודה
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2023, 00:49 AM
|
||
בבקשה למה לא פעיל?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2023, 10:30 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
פעיל
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Dec 14 2023, 10:30 AM
|
||
שימו לב לבלק השבועי שפורסם עכשיו
|
|
פורסם ב: Dec 14 2023, 10:31 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יש זכיתי!
|
|
פורסם ב: Dec 14 2023, 10:32 AM
|
||
כל הכבוד!
|
|
פורסם ב: Dec 17 2023, 19:24 PM
|
||
![]() מוגל |
אנ רשום
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2023, 19:27 PM
|
||
,כינוי:[/COLOR]רייצל
אני מבטיח להיות פעיל?:כן איזה דמות אני רוצה להיות: סיריוס [COLOR=Red]הארות\הצעות\בלק: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2023, 19:34 PM
|
||
רשום ורשומה הוספתי עוד סיריוס כי היה ביקוש
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 17:46 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:נויה,קיפוסטר לנצח אני מבטיח להיות פעיל?:אולי איזה דמות אני רוצה להיות:דראקו הארות\הצעות\בלק: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 17:47 PM
|
||
רשומה!!!!
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 17:54 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:החברה של החברה של הרמיוני כמה חרמשים יש לי בבנק:2320 כמה אני רוצה להמיר:2320 הערות\הצעות\בלק: -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 17:55 PM
|
||
נשלח מה קורה כולם?
בגלל שלא השתתפתם באתגר התוצאות: מי מצא: קיפוסטר לנצח מי השתתף: נויה קיפוסטר לנצח ליאור,ליאור המלך כל הפעילויות והדיונים בהודעה הראשית בפינת הדיונים והפעילויות -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 18:34 PM
|
||
רק עכשיו שמתי לב שאני רשום!
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |