![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 18:35 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אתה רשום רוצה לדבר יש פה נו"ד ואתה יכול להשתתף בפעיליות ודיונים בחירות למנהל השני של משפחת בלק
תשלחו לי בפרטי ואבחר לפי מי שהמצע שלו הכי טוב -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 18:47 PM
|
||
שם: יהודה
תאריך:20:11 שאלות\הצעות\היום יום הולדת לבלק: -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 18:54 PM
|
||
נרשם תשלחו מצעים למי שרוצה להיות המנהל השני של המשפחה ויהודה עוד יומיים מזל טוב!!!
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 18:55 PM
|
||
סליחה זה ה-11
מזה מצע? -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 19:00 PM
|
||||
אה נערך ויש בחירות למנהל השני אם בא לכם לנהל כדאי לכם לשלוח לי בפרטי טופס מצע זה מה אני אעשה כשהיה מנהל ולמה מגיע לי להיות מנהל? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 19:16 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:נויה, קיפוסטר לנצח
ארבע הדמויות שבחרתי:דראקו מאלפוי בלטריקס לסטריינג' סיריוס בלק ודלפיני (הבת של בלטריקס) למה המפה הייתה יותר טובה אם הם היו יוצרים אותה: לפחות שורה וחצי בגלל שסיריוס מקיר את המעברים מאלפוי הוא עשיר אז הוא יכול לקנות דף עיכותי ודיו עיכותי לבלטריקס ודלפיני יש קשרים עם אוכלי מוות וכמובן גם קשרים עם וולדמורט שיכול לגרום לכולם להביא לו מה שהוא רוצה (או שביתו רוצה) . הערות\הצעות:אני רוצה להחליף דמות ממאלפוי לדלפיני בבקשה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 19:21 PM
|
||
אוקיי אחליף דמות ואין לך מספיק שורות לפעילות ושימו לב לפעילות החדשה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 19:27 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:
דמות:לוציוס מאלפוי תכונות: 1.מעצבן 2.טיפש 3.חייכן 4.מרושע 5.אגואיסט הערות\תכונות:קלללללללללללללל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 19:28 PM
|
||
נויה הדמות שלך היא לוציוס מאלפוי
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 19:32 PM
|
||
|
מוגל |
שם,כינוי:
דמות:דלפיני תכונות: 1.לא נחמדה 2.חזקה 3.לא תמימה 4.אגואיסטית 5.בוגדת הערות\תכונות: -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 19:32 PM
|
||
הדמות שלך היא דלפיני כל הכבוד שתיכן
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 19:47 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:נויה,קיפוסטר לנצח כמה חרמשים יש לי בבנק:1560 כמה אני רוצה להמיר:1560 הערות\הצעות\בלק: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 19:47 PM
|
||
נשלח
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 20:08 PM
|
||
|
מוגל |
מה קורם כולם?
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 20:09 PM
|
||
בסדר איך איתך? יופי ששלחת לי מצע
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |