![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 22:04 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם יפה אני עורכת עם השם את ההודעה הראשית
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 22:05 PM
|
||
|
מוגל |
תודה
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 22:06 PM
|
||
אבל למה לא נתת את השם מלתחילה? וביי אני הולכת
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 18 2023, 22:07 PM
|
||
|
מוגל |
כי זה לא שם טוב וביי
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 19 2023, 08:35 AM
|
||
זה כן ובוקר טובבבב כולם
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 19 2023, 15:43 PM
|
||
|
מוגל |
כבר צהריים וזה מוזר שקוראים לי מאי אפילו שלא נולדתי במאי
שם,כינוי:מאי,החברה של החרבה של הרמיוני שתי הדמויות לדייט:בלטריקס ולוציוס הדייט:2 שורות לפחות הם ילכו למסעדה שם אוהבים והם יאכלו ביחד ויזמינו אותו אוכל והם עוזרים לשני לנקות את העצמו עם המפית והם אוכלים ליד נרות בשולחן מיוחד לדייטים והם מתחבקים ובסוף גם מתנשקים ולוציוס מציע לבלטריקס להתחתתן והיא אומרת לו כן והם מתחתנים הערות\הצעות\משפחה:ממש עשיתי פה סיפור אהבה ולסקרים כולם גימל -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 19 2023, 15:45 PM
|
||
הדמויות שלך הם לוציוס ובלטריקס ואני נטע ונולדתי בחנוכה ולא בטו בשבת
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 19 2023, 15:52 PM
|
||
|
מוגל |
טוב אני עורכת
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 19 2023, 15:56 PM
|
||
יפה מאוד! מי רוצה לשכנע אותי ללכת לחברה?
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 19 2023, 18:25 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
שם,כינוי:איתמר+itamar2000
אני מבטיח להיות פעיל?:ברור דא איזה דמות אני רוצה להיות:קריצ'ר הארות\הצעות\בלק:קריצ'ר קריצ'ר קריצ'ר קריצ'ר קריצ'ר קריצ'ר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 19 2023, 19:19 PM
|
||
רשום רשוםרשום רק תהיה פעיל
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 14:36 PM
|
||
|
מוגל |
היי מתי התוצאות?
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 14:36 PM
|
||
היום אחר כך
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 21:26 PM
|
||
|
מוגל |
מתי?
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 20 2023, 21:29 PM
|
||
עכשיו:
המנהל\ת הבא\ה של משפחת בלק הוא היא הם: מאי,החברה של החברה של הרמיוני שמאוד פעילה ועושה פעילויות דיונים וכו תמזלטו -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |