![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 22:23 PM
|
||
|
מוגל |
היי
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 22 2023, 17:32 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 22 2023, 17:49 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אני לא יודעת מי להיות רציתי טונקס אבל כבר תפסו
אני סתם מישהי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 22 2023, 17:57 PM
|
||||
אני אוסיף עוד טונקס עכשיו ורשומה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 22 2023, 20:40 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:מאיה,מאיה לשלטון אני מבטיח להיות פעיל?:כן איזה דמות אני רוצה להיות:אמא של סיריוס הארות\הצעות\בלק: -------------------- מאיה.סליתרינית.הארי פוטר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 23 2023, 00:03 AM
|
||
רשומה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 23 2023, 00:23 AM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
יאי טונקס שולטת! -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 23 2023, 10:27 AM
|
||
נכון גם אני טונקס!
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 23 2023, 18:42 PM
|
||
|
מוגל |
שלום אני נועה חברה של נטע יוצרת המשפחה
-------------------- סדריק דיגורי הכי טובבבבבבב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 23 2023, 18:43 PM
|
||
כן...
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 16:05 PM
|
||||
|
מוגל |
היי אני לא מבינה למה חיים העתיק את המשפחה הסקר השבועי| פרוייקט חדש [/color]היי לכולם ראיתי שאתם עושים הרבה סקרים אז החלטתי לעשות סקר השבועי איך זה יעבוד? תצטרכו להשלים את הטופס עם השאלה לסקר שכתבתם ואני או נטע פרסמנו ואכריז כל שבוע על הסקר השבועי שיקבל 500 חרמשים למי שכתב אותו הטופס:
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 16:05 PM
|
||
|
מוגל |
שם,כינוי: חיים
הדרך שלי להחזיר את סיריוס לחיים במקום שהוא מת:לפחות שתי שורות הדרך שלי היא להשתמש במחולל זמן ולקחת אותו מישם בכח ואז הארי יחגוג וישמח שאלות\הערות\הצעות\למה הוא מת?: בלטריקס הדמות רשעית שהיא ארגה אותו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 16:11 PM
|
||
|
מוגל |
היי חיים,
1.למה העתקת את המשפחה למשפחה שלך בלי לבקש אישור? 2.זה לא שתי שורות מלאות עד שלא תתקן לא תוכל לקבל תגמול 3.עד שלא תערוך את המשפחה שהכנת ותצנזר אני לא אוכל לתת לך תגמולים וכו -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 16:11 PM
|
||
לא משנה אפשר לתת לו תגמולים הוא צנזר והפעילות לא בתוקף אני תכף מוחקת אותה מההודעה הראשית
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 18:30 PM
|
||
|
מוגל |
אני אולי אעשה אחר פעילות תהיו בהיכון
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |