![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 19:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה
עמוד 20! -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:04 PM
|
||||
|
מוגל |
יש!!! המתים|פעילות שלום לכולם עצובים שיש כל כך הרוגים שבמשפחה שלא יכלתי לא לשים לב רוצים לעשות משהו לזכרם? כן ברור לא היה מגיע להם למות! נכון,אז תצטרכו לכתוב רגע יפה בחייו של הרוג שתבחרו ויהיה בונוס שתצטרכו לכתוב איך היה אפשר להציל אותו סבבה? כן,התגמ... לא יכולים לעשות משהו ללא תגמול? אוקיי נו התגמול יהיה 200 חרמשים לבנק בלק והבונוס יהיה עוד 100 חרמשים לבנק הפעילות תיגמר בעוד שבוע והטופ....
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:06 PM
|
||
יאללה תשתפו משתתפת בשביל דוגמא ובשביל הכיף,יכול היות שלא אמלא בדיוק 2 שורות ושורה
שם,כינוי:נטע,בצד הדמות שבחרתי:סיריוס רגע יפה מהחיים:לפחות 2 שורות מלאות שהוא היה ביער וראה את הארי ואת פיטר ורצה סוף סוף להרוג את פיטר והארי חשב שהוא רוצח אבל אז הבין שפיטר הוא הרוצח וסיריוס רוצה בטובתו והארי הציל את סיריוס מהסוהרסנים בונוס,איך היה אפשר להציל אותה:לפחות שורה מלאהבמחלקת המסתורין שדמבלדור היה מתעסק בבלטריקס במקום בוולדמורט ואז בלטריקס לא הייתה מטילה את לחש המוות על סיריוס הערות\הצעות\אני מנהלת סוף סוף:בשביל הדוגמא והכיף לא להעתיק! -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:10 PM
|
||
|
מוגל |
טוב התגמול נוסף....
סתם יופי שעשית דוגמא -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:11 PM
|
||
חח זה נראה יותר טוב בתגובה הפעילויות והדיונים וכו אז מעכשיו במקום בתגובה הראשית כותבים בתגובה חדשה אבל צריך עם אישור או ממני או ממאי,החברה של החברה של הרמיוני לפעילויות ומ"פים וסקרים ולכל השאר חוץ מדיון לדיון לא צריך אישור כל מה שהיה נמחק כי גם ככה היו יותר מדי אז אלה החוקים לפרסום דברים מעכשיו
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:17 PM
|
||
|
מוגל |
סבבה אני צריכה ללכת ביוש!
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:40 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
ביי
שם,כינוי:ליאור,ליאור המלך הדמות שבחרתי:טונקס רגע יפה מהחיים:לפחות 2 שורות מלאות כלקחה ת הארי מדרך פירווט מספר ארבע והלכה לכיכר גרימולד 12 למסדר עוף החול שנועד כדי לנצח את וולדמורט טונקס אהבה את מסדר עוף חול בונוס,איך היה אפשר להציל אותה:לפחות שורה מלאה הערות\הצעות\אני מנהלת סוף סוף: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:41 PM
|
||
טוב נו זה בסדר נוסף לבנק מאי רוצה לתגמל? אני יודעת שאת לא רואה אבל שתראי את השאלה תעני לי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:46 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
לא צריך אישור לדיון? אם לא צריך אז הנה אם צריך אצנזר ואשלח לאישור
הבלקים|דיון שלום לכולם נראה לי שכולכם מכירים את הבלקים ואני גם ואני אוהב אותם אז הנה שאלות שאני רוצה לשאול אתכם: 1.האם זאת משפחה נחמדה לדעתכם? 2.האם אתם אוהבים את הדמויות שבמשפחה? 3.זה נראה הגיוני שמישהי במשפחה הורגת את הבן דוד שלה? 4.זה הגיוני שמישהי במשפחה אוהבת את וודמורט ואחותה לא? 5.אתם רוצים שהמשפחה תמשיך להקתיים? אשמח שתענו על השאלות ואם צריך אישור אצנזר עד שאקבל אישור אם אקבל -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:46 PM
|
||
לא,אל תדאג לא צריך אישור וכל הכבוד נוסף לך תגמול וסימן התחרות לבלק החודשי צמודה מאוד
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:48 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
שם,כינוי:ליאור,ליאור המלך כמה חרמשים יש לי בבנק:3360 כמה אני רוצה להמיר:2500 יספיקו הערות\הצעות\בלק: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:49 PM
|
||
נשלח
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:52 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
תודה אפשר לעשות הגרלה?
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:53 PM
|
||
על זה צריך אישור תשלח לי את הניסוח של ההגרלה והחוקים והתנאים ואולי אאשר ואתה גם יכול לשלוח למאי פשוט היא לא מחוברת עכשיו
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 21:53 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
סבבה אני שולח לך
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |