![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 23:15 PM
|
||
|
מוגל |
האהובה עליי
כן יצא טוב -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 24 2023, 23:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא בלטריקס
תודה והמ"פ למי שלא ראה אני אוהב את...|מ"פ שלום לכולם אתם אוהבים דמויות במשפחה? כן. אז תצטרכו להגיד איזה למשל: משתמש א':הדמות משתמש ב':האהובה עליי משתמש ג':היא(הדמות) אני מתחילה: הדמות. -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 08:25 AM
|
||
|
מוגל |
האהובה עליי
בוקר -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 08:26 AM
|
||
היא קריצ'ר
בוקר(לא חייבים בכל תגובה לכתוב משהו שקשור למ"פ) -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 08:29 AM
|
||
|
מוגל |
הדמות
אבל זה כיף -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 08:29 AM
|
||
אוקיי
האהובה עליי -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 18:57 PM
|
||
|
מוגל |
היא בלטריקס
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 18:59 PM
|
||
הדמות
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:01 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:מאיה,מאיה לשלטון הדמות שבחרתי:סיריוס רגע יפה מהחיים:לפחות 2 שורות מלאות כשסיריוס ברח מהכלא ופגש את הארי בונוס,איך היה אפשר להציל אותה:לפחות שורה מלאה הערות\הצעות\אני מנהלת סוף סוף: -------------------- מאיה.סליתרינית.הארי פוטר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:01 PM
|
||
נגיד ש.. פעם הבאה תכתבי יותר מתוגמל
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:05 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:מטיה,מאיה לשלטון מספר מ1 עד 10 שבחרתי:9 הערות: -------------------- מאיה.סליתרינית.הארי פוטר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:07 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
מאי זןוכה!
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:11 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:מאיה,מאיה לשלטון
כמה חרמשים יש לי בבנק:400 כמה אני רוצה להמיר:400 הערות\הצעות\בלק: -------------------- מאיה.סליתרינית.הארי פוטר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:12 PM
|
||
|
מוגל |
נשלח
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 25 2023, 19:13 PM
|
||
מאופס בבנק
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |