![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 21:49 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמוד חדש!! לינקייה של דברים שעובדים עכשיו: סקרים: א ב ג ד ה הבלק הכי חזק ו ז ח ט י כ ל מ נ פ צ ק ר ש ת פעילויות: א ב ג ד ה הבלק המנצח המתים(פעיל עד מחר) ו ז ח ט י כ ל מ נ פ צ ק ר ש ת דיונים: א ב בלטריקס ג ד ה הבלקים ו ז ח ט י כ ל מ נ פ צ ק ר ש ת מ"פים: א אני אוהב את.... ב ג גלה את הבלק ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ פ צ ק ר ש ת עדכון ולמי שלא ראה: היי יש כמה תפקידים שאשמח שיהיו במשפחה התפקידים: בטא המשפחה-אני רואה שיש הרבה פעילויות ועוד דברים לא מבוטאים ואשמח שזה יהיה יותר מבוטא ונראה לי שזה יעזור. אבחן במבחן הבטאים בשביל זה מעצב לוגואים-אני צריכה גם מעצב שיעצב לוגו לכל מיני דברים אני אבחן שאבקש משהו פשוט: לוגו למשפחה. מעצב כללי:מעצב שמעצב אשכולות בצבעים וגדלים ומירכוז וטפסים ותיוג פעילויות ומ"פים וכו. אבחן שאנסח פעילות לא מעוצבת ותצטרכו לעצב אותה אחראי פרוייקטים: מי שבתפקיד זה עושה את הפרוייקטים כמו המנהלים אני אבחן בדרך שתצטרכו לכתוב לי פרוייקט המבחן לבטא המשפחה:
המבחן למעצב לוגואים:
המבחן לאחראי פרוייקטים:
מבחן למעצב כללי:
הערות על התפקידים: 1.מותר להתמודד ליותר מתפקיד אחד אבל קחו בחשבון שאם תתקבלו זה יהיה רק לתפקיד אחד גם אם תהיו הכי טובים בשניים. 2.אני ומאי נתייעץ לגבי התפקידים, אין להרהר בהחלטנו. 3.את הטפסים שולחים או לי או למאי בפרטי מי שישלח כאן לא יתקבל לתפקיד 4.יש צורך לאחד מכל תפקיד 5.קחו בחשבון שאם תפרשו באמצע מהתפקיד לא נסמוך עליכם יותר 6.הטוב ביותר מכל האלו שיתמודדו יתקבל 7.התוצאות יגיעו כשישלחו טפסים ונגיע להחלטה מה מקבלים התפקידים?: 1.תגמול גבוה בבנק 2.ליד שמם יהיה כתוב את התפקיד שלהם וזה נותן כבוד 3.הם זוכים לעזור למשפחתינו תגמולים בבנק לכל תפקיד: בטא: 400 חרמשים על כל ביטוא מעצב לוגואים: 500 חרמשים על כל לוגו מעצב כללי: 650 על כל עיצוב אחראי פרוייקטים: 700 על כל פרוייקט -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2023, 23:55 PM
|
||
CODE שם:רייצל תאריך:17.6 שאלות\הצעות\היום יום הולדת לבלק: לינקייה של דברים שעובדים עכשיו: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 08:45 AM
|
||
סבבה שמה בתאריכים
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 15:43 PM
|
||
|
מוגל |
שם,כינוי: יוסי
אני מבטיח להיות פעיל?:כן איזה דמות אני רוצה להיות: לוציוס הארות\הצעות\בלק:בלק הכי טובים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2023, 15:52 PM
|
||
יוסי אתה לא באמת חושב שארשום אותך אחרי מה שעשית נכון?
וגם אין לך תנאים כך שלא אוכל לרשום אותך -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 22:11 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
היי למה השמות שלנו בצבעים?
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2024, 22:11 PM
|
||
כי עשיתי פרוייקט חדש שאם נרשמים בוחרים צבע להיות בו והורדתי את התנאים יפה?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 16:37 PM
|
||
|
מוגל |
הודעה חשובה מאוד: לפני שניהלתי את המפשחה חשבתי שזה יהיה קל הבנתי שלא וממש קשה לי אז אני אפרוש מניהול המשפחה ואתן למישהו אם רוצים אבל היי! אני עדיין נשארת במשפחה את בואו פשוט נתעודד מזה ותבקשו לנהל גם אתם אני בטוחה שהמנהל הבא יהיה יותר טוב ממני -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 16:43 PM
|
||||
למה מאי? קצת קשה אז וויתרת? טוב אז בחירות חדשות הטופס:
ויוסי חד פעמי רשום רק באיזה צבע לרשום אותך? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:24 PM
|
||
|
מוגל |
סליחה חשבתי שיהיה יותר קל ותוכלי לשנות את צבע שמי לגוון של סגול?
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:25 PM
|
||
סבבה
יפה? הודעה זו נערכה ע"י כינוי מושלם ב Jan 2 2024, 22:26 PM -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:26 PM
|
||
|
מוגל |
כן,תודה
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:33 PM
|
||
יוסי אתה רשום בגוון של כחול כי ביקשת טוב?
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:37 PM
|
||
|
מוגל |
שם,כינוי: יוסי
החג שלי:לפחות 2 שורות חג סיריוס בלק. הי אמרה אמא של סיריוס היום יש לנו חג גדול מאוד חג הבלק מה זה חג הבלק. התפלאו כל בני המשפחה חג בלק זה חג שאוכלים ושותים רק דברים שחורים למה דבקא שחורים רגולוס אמרה אמא בלק בלק זה שחור מה אתה לא דובר עברית זיתים שחורים, ובירה חג שמח הערות: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:37 PM
|
||
|
מוגל |
יפה הצבע שעשית ליוסי
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |