![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:47 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה
מאושר על ידי עצמי*(הייתי חייבת) ניו ייר|פעילות שלום לכולם כפי שראיתם אתמול התחילה שנה חדשה והבלקים רוצים לחגוג אבל הם צריכים עזרה תעזרו להם לעשות את החגיגה? כן ברור מה הם צריכים? שתתארו מה הם עושים בכל שלב כדי שזה יתועד למשל:הם אכלו פיצה ו... בבקשה לא להתשמש בדוגמא ויש קאץ': תצטרכו לפי שלוש דמויות שבחרתם לעשות חגיגה אבל למשל אם בחרתם את בלטריקס בלטריקס לא תיתן בחגיגה מתנות כי היא לא כזאת שנותנת מתנות והתגמול? לא שכחתם אה? התגמול יהיה 250 חרמשים לבנק הטופס:
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:49 PM
|
||
|
מוגל |
יפה ומצחיק המאושר על ידי
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:51 PM
|
||||||
יוסי זאת לא הייתה פעילות זה היה מבחן לעיצוב כמו הפעילות שעיצבתי עכשיו הנה היא למי שלא ראה: מאושר על ידי עצמי*(הייתי חייבת) ניו ייר|פעילות שלום לכולם כפי שראיתם אתמול התחילה שנה חדשה והבלקים רוצים לחגוג אבל הם צריכים עזרה תעזרו להם לעשות את החגיגה? כן ברור מה הם צריכים? שתתארו מה הם עושים בכל שלב כדי שזה יתועד למשל:הם אכלו פיצה ו... בבקשה לא להתשמש בדוגמא ויש קאץ': תצטרכו לפי שלוש דמויות שבחרתם לעשות חגיגה אבל למשל אם בחרתם את בלטריקס בלטריקס לא תיתן בחגיגה מתנות כי היא לא כזאת שנותנת מתנות והתגמול? לא שכחתם אה? התגמול יהיה 250 חרמשים לבנק הטופס:
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:58 PM
|
||
|
מוגל |
שם,כינוי:מאי,החברה של החברה של הרמיוני
שלוש הדמויות שבחרתי:בלטריקס, נרקיסה,טונקס איך הן חוגגות:לפחות שורה וחצי הן מתאספות בבית של נרקיסה והן מרימות כוס לניו ייר ונרקיסה וטונקס נותנות זו לזו מתנות אבל בלטריקס לא נונת כי היא לא אוהבת לתת מתנות והן אוכלות לארוחת ערב שקשוקה טרייה שנרקיסה הכינה הערות\הצעות\שמתם לב למאושר על ידי?: -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:01 PM
|
||
יפה מאוד יתוגמל
והחלק שחיכיתם לו מלא התוצאות של התפקידים: הבטא היא: ליה,ליה דוריון המעצב הכללי הוא: ליאור אחראית פרוייקטים היא: ליה ובגלל החוסר במחנים נתתי לליה שתי תפקידים כי היא הייתה טובה בשניהם מעצבת לוגואים: אף אחד לאעשה את זה טוב אז אני משאירה לעצמי מוזמנים לשלוח פעילויות דיונים סקרים ומ"פ לליאור ולליה שישפרו לכם את הדברים וגם תמזלטו תזכורת: בטא: שם סימני פיסוק,מתקן שגיאות כתיב מומלץ לשלוח אליו דברים לפני ששולחים לאישור מעצב כללי: שם גדלים מירכוז וצבעים אם אתם חושבים שזה לא מעוצב מספיק יפה את יכולים לבקש מהמעצב לעצב לכם את הדבר וזה יצא יותר יפה ויש יותר סיכוי שזה יאושר פורייקטים: עושה פרוייקטים במשפחה לוגואים: מעצבת לוגואים לדברים במשפחה יעודכן בהרשמה תפקידכם מוזמנים לשלוח לליאור ולליה את הדברים שאתם רוצים שאני אאשר לכם כי אחרי שהם מבטאים ומעצבים יש יותר סיכוי שאאשר לכם -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 08:51 AM
|
||
|
מוגל |
השבטים|פרוייקט שלום לכולם היום תשחקו בשבטים מה זאת אומרת? שתצטרכו לפי השבטים שיבחרו מראש לחיות זאת אומרת שיהיה לכל שבט כסף מוקצב על כל יום ששבט לא קונה אוכל או מים השבט לשבט יש פסילה לכל שבט יש 0 פסילות בהתחלה וכששבט מגיע ל3 פסילות השבט נפסל ואיך קונים אוכל ומים? יש לכם כסף 1000 חרמשים בשביל זה ואעשה מדי יום מחירה פומבית של אוכל מי שיקנה בהכי הרבה כסף ינצח. מספיק שאחד מבני השבט יקנה אוכל ומים לשבט בשביל שלא יקבלו פסילה יש שלוש אוכל ושלוש מים כל יום אם השבט קנה רק אוכל או רק מים יש לו חצי פסילה השבט המנצח יתחלקו בכסף שנשאר להם שימו לב: אם בשבט שניצח יש מישהו שלא היה פעיל בכלל הוא לא יתחלק בכסף בסוף הכסף שמתחלקים בו יעבור לבנק סבבה והקבוצות? שבט 1: נועה לונה יוסי שבט 2: איתמר רייצ'ל ליאור מאי שבט 3: מאיה נויה יהודה שוהם פסילות: שבט 1: 0 שבט 2: 0 שבט 3: 0 מכירה פומבית ראשונה להיום: מים מחיר התחלתי:50 חרמשים -------------------- דיון החודש במשפחת בלק! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 14:40 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
קונה בחמישים
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 14:41 PM
|
||
|
מוגל |
קונה בשישים
-------------------- סדריק דיגורי הכי טובבבבבבב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 14:42 PM
|
||
|
מוגל |
נמכר!
מכירה שנייה:אפונה(אוכל) מחיר התחלתי:60 -------------------- דיון החודש במשפחת בלק! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 15:19 PM
|
||
|
מוגל |
שם,כינוי: יוסי
שתי הדמויות שבחרתי: סיריוס ובלטריק הדו קרב:לפחות שורה וחצי שתק אמרה בלטריקס קרושיו אמר סיריוס אני ינצח אותך אמר סיריוס אבדה אמרה בלטריקס אבל לא סימה את המשפט כי סיריוס הטיל עליה קללה שהיא לא הקירה מה זה הצילו צהקה בלטריקס מי ניצח: סיריוס רצח את בלטריקס וחזר בשלום לכיכר גרימולד הערות\הצעות\שאלות\תלונות: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 15:40 PM
|
||||
מתגומל להבא שם לב שאתה לא מוריד שורה בשביל השורות כי בפעם הבאה זה לא יתקבל
מאושר על ידי עצמי כי אני המנהלת* הדברים הטובים שבאחרים| פעילות שלום לכולם כפי שאתם רואים אנחנו בתקופה לא טובה ורציתי לחזק אז אני עושה פעילות שאני חושבת שתעזור לנו להבין מה הטוב שאחרים חושבים עלינו ולשמוח קצת אוקיי נעשה זאת והתגמול? התגמול יהיה על כל דבר טוב שכותבים למישהו אחר שבחרנו תקבלו 50 חרמשים לבנק ומקבלים דיי הרבה אם כותבים הרבה דברים טובים הפעילות תיגמר כשתיגמר המלחמה הטופס:
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 15:53 PM
|
||
|
מוגל |
שם,כינוי: יוסי
שלוש הדמויות שבחרתי: סיריוס, רגולוס ונרקיסה איך הן חוגגות:לפחות שורה וחצי בוקר טוב היום נילך לאכול גלידה ונילך היום להוגוורטס להוגוורטס אמר סיריוס יש אפגוש שם את ג'יימס ממש לא אמרה נרקיסה נוכל פיצה מאכל מוגלגי כזה ואז נלך לראות סרת סרת יש סוף סוף והם נענו כל היום שנה טובה הערות\הצעות\שמתם לב למאושר על ידי?: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 15:57 PM
|
||
היי צריך להסביר איך הן חגגו ולא מה הן אמרו ורק אחריי שתערוך להסבר ולא למה הן אמרו ואיך הן חגגו לא אוכל לתת לך תגמול
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 16:00 PM
|
||
|
מוגל |
הדיון:
CODE מודי ומסדר עוף החול|דיון בספר החמישי מודי לא רצה לדבר עם החברי מסדר עוף החול שאלות: א. למה לדעתכם? ב. למה לא בדרך פריווט? הפעילות: CODE מאושר על ידי נטע* [align=Center]התמונה של מסדר עוף החול|פעילות בספר החמישי מודי הראה להארי תמונה של מסדר עוף החול המקורי לדעתי גם מדאם הוץ' או אימוס דיגורי היו במסדר אז בואו נמציא אנשים שהיו במסדר אבל לא היו בתמונה ומה התגמול? התגמול הוא 200 חרמשים הטופס: [CODE]שם, כינוי: 3 אנשים לפחות שהיו במסדר אבל לא היו בתמונה: הערות\הערות: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 16:01 PM
|
||
רק תוריד את ה
הפעילות: CODE ואת הדיון: CODE מביאה לך חצי תגמול כי אני עיצבתי וביטאתי וזה לא היה אמור לאושר בכלל ומתי הפעילות נגמרת לא כתבת -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |