![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 16:05 PM
|
||
|
מוגל |
שם,כינוי: יוסי
המשתמש שבחרתי(ממשפחת בלק): ליאור המלך הדברים הטובים עליו:(על כל דבר טוב 50 חרמשים) יושר, עומץ, עדיבות, לב זהב, עוזר, ביתכון, עמינות הערות/הצעות/שתיגמר כבר המלחמה: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 16:07 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אתה צריך לפרט למשל
שם,כינוי: נטע,כינוי מושלם המשתמש שבחרתי(ממשפחת בלק): מאי הדברים הטובים עליו:(על כל דבר טוב 50 חרמשים) 1.עוזרת לכולם 2.אוהבת לעשות פעילויות מושקעות הערות/הצעות/שתיגמר כבר המלחמה: תעתיק שוב את הטופס ותעשה או שתערוך ותכתוב יותר בפירוט -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 18:04 PM
|
||
|
מוגל |
היי
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 19:06 PM
|
||
היי נשף הבלקים|המועמדים(כולם רשומים אוטומטית) שלום לכולם כפי שאתם יודעים נשף אנשי השנה קרב ובא לי לעשות משהו לכבוד סוף השנה משהו כמו נשף אז החלטתי להרים נשף עם מועמדים ופרסים (מהחודש האחרון אבל עדיין בכל זאת זה כיף נשףףף) של הסוג של החודש וקצת הזה שהייתם פעילים מאוד הסברים: ביום ראשון ה7 לינואר במשך כל היום יתקיים נשף אנשי החודש שבו יהיה: 1.פעילויות ודיונים וסקרים בנושא 2.מי אנשי החודש שלכם 3.שולחן פתוח למלא דיבורים 4.כיף ורק כיף 5.סוג של הודעות ספאם שזה אומר שאני נותנת מילה בהודעה של הסוג של אשכול ספאם וכל מי שרוצה להגיב באשכול זה כותב את המילה למעלה כדי שאדע שאתם מקשרים זאת לאשכול ספאם ואתם יכולים להספים כמה שבאלכם כל עוד זה הנשף הערה:אתם רשומים אוטומטית כדי לחסוך לכם להירשם וגם כדי שתוכלו להיות בנשף גם אם שכחתם להירשם כי לא צריך להירשם אז המועמדים: פעילות הכי טובה: האישה בתמונה בין הפעילויות הראשונות שנוצרו אבל היו דיי יפות וטובות ממש אני רק כשהתכלתי על הניסוח שלה ראיתי שהיא תהיה ממש טובה המפה מכירים את מפת הקונדסאים?ז ליאור יצר סוג אחר שלה עם יוצרים אחרים ואתם הייתם צריכים לבחור את היוצרים ולהגיד למה הם היו מועילים למפה הבלק המנצח מה יותר טוב מדו קרב טוב? ועוד כשאתם מנהלים אותו אז יצרו פעילות שצריך לצור דו קרב בין שני אנשים ממשפחת בלק ולקבוע מי ניצח הדיון הכי טוב: קריצ'ר הדיון הראשון שהוא לא שלי שואלים בו שאלות על קריצ'ר והדיון היה מאוד נחמד ויפה מודי ומסדר עוף החול דיון על מודי ועל איך שהתנהג הדיון הראשון של אותו משמתש(יוסי) אבל לדעתי הוא מצוין מאוד בלטריקס דיון בו שואלים על בלטריקס שאלות ומה אתם חושבים עליה החופר הכי מוצלח: מאי חפרה בנו"ד בחודש הזה יותר מדי בקטע טוב מדברת על כל מני דברים מעניינים יוסי מדבר די הרבה וגם פעיל הרבה ליאור חופררר בנו"ד ממש בקטע טוב וגם נהיה בטא לאחרונה התפקיד הכי טוב מאי מנהלת לשעבר. ניהלה את המשפחה טוב אבל בסוף פרשה לצערנו מזכירה שאפשר לשלוח לי למה כדאי לכם להיבחר למנהל החדש ואולי תיבחרו אני ניהלתי את המשפחה מהתחלה מוזמנים להצביע לי ליאור מעצב מצוין מוזמנים לפנות לו לעיצוב דברים ומגיע לו להיות בקטגוריה הזאת ליה בטאית ואחראית פרוייקטים. עשתה כבר פרוייקט אד כפי ששמעתי עוד לא ביטאה אבל נראה לי שהיא תבטא משהו בקרוב משתתף בפעילויות דיונים ועוד הכי טוב יוסי ראיתי כמה הוא משתתף בפעילויות וגם קצת בדיונים ועל זה מגיע לו להיות מועמד כאן מאי השתתפה במלא דברים מאז שהצטרפה עד שהייתה מנהלת וכשירדה מניהול חזרה להשתתף ליאור ראיתם את ההשתתפות שלו ואת הפעילות שלו במשפחה ונראה לי שמגיע לו להיות לפחות מועמד ליה השתתפה במלא אבל דברים מאז שהצטרפה ודיי פעילה כאן קטגורייות פתוחות(כולם מועמדים) משתמש החודש-מי היה הכי פעיל החודש אתם מצביעים מותר לכם להצביע לכל מי שאתם רוצים ממשחפת בלק יוצר פעילויות החודשי-מי הכין הכי הרבה פעילויות לדעתכם זה הזמן להצביע המשתמש הכי עוזר- כנראה שאם הייתם צריכים מישהו לדבר איתו או מישהו שיעזור לך אז מישהו עזר אז עכשיו תוכלו להגיד לו תודה ולהצביע לו השאלון להצבעות: (תלחצו על המילה)השאלון -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 19:25 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
CODE]שם,כינוי: שוהם, היצירתית2
המשתמש שבחרתי(ממשפחת בלק): נטעעע הדברים הטובים עליו:(על כל דבר טוב 50 חרמשים) 1.חכמה, 2.יצירתית, 3.עומדת על שלה, 4.חרוצה, 5.כיף לדבר איתה, 6.טובת לב ונחמדה 7.עושה פעילויות מושקעות הערות/הצעות/שתיגמר כבר המלחמה:[/CODE]</div> מתי נגמרת המלחמה🥺 -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 19:34 PM
|
||
יתוגמל
והנשף למי שלא ראה: היי נשף הבלקים|המועמדים(כולם רשומים אוטומטית) שלום לכולם כפי שאתם יודעים נשף אנשי השנה קרב ובא לי לעשות משהו לכבוד סוף השנה משהו כמו נשף אז החלטתי להרים נשף עם מועמדים ופרסים (מהחודש האחרון אבל עדיין בכל זאת זה כיף נשףףף) של הסוג של החודש וקצת הזה שהייתם פעילים מאוד הסברים: ביום ראשון ה7 לינואר במשך כל היום יתקיים נשף אנשי החודש שבו יהיה: 1.פעילויות ודיונים וסקרים בנושא 2.מי אנשי החודש שלכם 3.שולחן פתוח למלא דיבורים 4.כיף ורק כיף 5.סוג של הודעות ספאם שזה אומר שאני נותנת מילה בהודעה של הסוג של אשכול ספאם וכל מי שרוצה להגיב באשכול זה כותב את המילה למעלה כדי שאדע שאתם מקשרים זאת לאשכול ספאם ואתם יכולים להספים כמה שבאלכם כל עוד זה הנשף הערה:אתם רשומים אוטומטית כדי לחסוך לכם להירשם וגם כדי שתוכלו להיות בנשף גם אם שכחתם להירשם כי לא צריך להירשם אז המועמדים: פעילות הכי טובה: האישה בתמונה בין הפעילויות הראשונות שנוצרו אבל היו דיי יפות וטובות ממש אני רק כשהתכלתי על הניסוח שלה ראיתי שהיא תהיה ממש טובה המפה מכירים את מפת הקונדסאים?ז ליאור יצר סוג אחר שלה עם יוצרים אחרים ואתם הייתם צריכים לבחור את היוצרים ולהגיד למה הם היו מועילים למפה הבלק המנצח מה יותר טוב מדו קרב טוב? ועוד כשאתם מנהלים אותו אז יצרו פעילות שצריך לצור דו קרב בין שני אנשים ממשפחת בלק ולקבוע מי ניצח הדיון הכי טוב: קריצ'ר הדיון הראשון שהוא לא שלי שואלים בו שאלות על קריצ'ר והדיון היה מאוד נחמד ויפה מודי ומסדר עוף החול דיון על מודי ועל איך שהתנהג הדיון הראשון של אותו משמתש(יוסי) אבל לדעתי הוא מצוין מאוד בלטריקס דיון בו שואלים על בלטריקס שאלות ומה אתם חושבים עליה החופר הכי מוצלח: מאי חפרה בנו"ד בחודש הזה יותר מדי בקטע טוב מדברת על כל מני דברים מעניינים יוסי מדבר די הרבה וגם פעיל הרבה ליאור חופררר בנו"ד ממש בקטע טוב וגם נהיה בטא לאחרונה התפקיד הכי טוב מאי מנהלת לשעבר. ניהלה את המשפחה טוב אבל בסוף פרשה לצערנו מזכירה שאפשר לשלוח לי למה כדאי לכם להיבחר למנהל החדש ואולי תיבחרו אני ניהלתי את המשפחה מהתחלה מוזמנים להצביע לי ליאור מעצב מצוין מוזמנים לפנות לו לעיצוב דברים ומגיע לו להיות בקטגוריה הזאת ליה בטאית ואחראית פרוייקטים. עשתה כבר פרוייקט אד כפי ששמעתי עוד לא ביטאה אבל נראה לי שהיא תבטא משהו בקרוב משתתף בפעילויות דיונים ועוד הכי טוב יוסי ראיתי כמה הוא משתתף בפעילויות וגם קצת בדיונים ועל זה מגיע לו להיות מועמד כאן מאי השתתפה במלא דברים מאז שהצטרפה עד שהייתה מנהלת וכשירדה מניהול חזרה להשתתף ליאור ראיתם את ההשתתפות שלו ואת הפעילות שלו במשפחה ונראה לי שמגיע לו להיות לפחות מועמד ליה השתתפה במלא אבל דברים מאז שהצטרפה ודיי פעילה כאן קטגורייות פתוחות(כולם מועמדים) משתמש החודש-מי היה הכי פעיל החודש אתם מצביעים מותר לכם להצביע לכל מי שאתם רוצים ממשחפת בלק יוצר פעילויות החודשי-מי הכין הכי הרבה פעילויות לדעתכם זה הזמן להצביע המשתמש הכי עוזר- כנראה שאם הייתם צריכים מישהו לדבר איתו או מישהו שיעזור לך אז מישהו עזר אז עכשיו תוכלו להגיד לו תודה ולהצביע לו השאלון להצבעות: (תלחצו על המילה)השאלון -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 19:49 PM
|
||
|
קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם,כינוי:הרמיוני הרמיוני ג'ין גרינג'ר-וויזלי אני מבטיח להיות פעיל?:כן איזה דמות אני רוצה להיות:דראקו צבע שבו אני רוצה שירשמו אותי:סגול הארות\הצעות\בלק: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 19:54 PM
|
||
רשומה מוזמנת להצביע למועמדים לנשף ורגע אני משנה את הקטגורייות הפתוחות ומוסיפה הרמיוני והנה הנשף:
היי נשף הבלקים|המועמדים(כולם רשומים אוטומטית) שלום לכולם כפי שאתם יודעים נשף אנשי השנה קרב ובא לי לעשות משהו לכבוד סוף השנה משהו כמו נשף אז החלטתי להרים נשף עם מועמדים ופרסים (מהחודש האחרון אבל עדיין בכל זאת זה כיף נשףףף) של הסוג של החודש וקצת הזה שהייתם פעילים מאוד הסברים: ביום ראשון ה7 לינואר במשך כל היום יתקיים נשף אנשי החודש שבו יהיה: 1.פעילויות ודיונים וסקרים בנושא 2.מי אנשי החודש שלכם 3.שולחן פתוח למלא דיבורים 4.כיף ורק כיף 5.סוג של הודעות ספאם שזה אומר שאני נותנת מילה בהודעה של הסוג של אשכול ספאם וכל מי שרוצה להגיב באשכול זה כותב את המילה למעלה כדי שאדע שאתם מקשרים זאת לאשכול ספאם ואתם יכולים להספים כמה שבאלכם כל עוד זה הנשף הערה:אתם רשומים אוטומטית כדי לחסוך לכם להירשם וגם כדי שתוכלו להיות בנשף גם אם שכחתם להירשם כי לא צריך להירשם אז המועמדים: פעילות הכי טובה: האישה בתמונה בין הפעילויות הראשונות שנוצרו אבל היו דיי יפות וטובות ממש אני רק כשהתכלתי על הניסוח שלה ראיתי שהיא תהיה ממש טובה המפה מכירים את מפת הקונדסאים?ז ליאור יצר סוג אחר שלה עם יוצרים אחרים ואתם הייתם צריכים לבחור את היוצרים ולהגיד למה הם היו מועילים למפה הבלק המנצח מה יותר טוב מדו קרב טוב? ועוד כשאתם מנהלים אותו אז יצרו פעילות שצריך לצור דו קרב בין שני אנשים ממשפחת בלק ולקבוע מי ניצח הדיון הכי טוב: קריצ'ר הדיון הראשון שהוא לא שלי שואלים בו שאלות על קריצ'ר והדיון היה מאוד נחמד ויפה מודי ומסדר עוף החול דיון על מודי ועל איך שהתנהג הדיון הראשון של אותו משמתש(יוסי) אבל לדעתי הוא מצוין מאוד בלטריקס דיון בו שואלים על בלטריקס שאלות ומה אתם חושבים עליה החופר הכי מוצלח: מאי חפרה בנו"ד בחודש הזה יותר מדי בקטע טוב מדברת על כל מני דברים מעניינים יוסי מדבר די הרבה וגם פעיל הרבה ליאור חופררר בנו"ד ממש בקטע טוב וגם נהיה בטא לאחרונה התפקיד הכי טוב מאי מנהלת לשעבר. ניהלה את המשפחה טוב אבל בסוף פרשה לצערנו מזכירה שאפשר לשלוח לי למה כדאי לכם להיבחר למנהל החדש ואולי תיבחרו אני ניהלתי את המשפחה מהתחלה מוזמנים להצביע לי ליאור מעצב מצוין מוזמנים לפנות לו לעיצוב דברים ומגיע לו להיות בקטגוריה הזאת ליה בטאית ואחראית פרוייקטים. עשתה כבר פרוייקט אד כפי ששמעתי עוד לא ביטאה אבל נראה לי שהיא תבטא משהו בקרוב משתתף בפעילויות דיונים ועוד הכי טוב יוסי ראיתי כמה הוא משתתף בפעילויות וגם קצת בדיונים ועל זה מגיע לו להיות מועמד כאן מאי השתתפה במלא דברים מאז שהצטרפה עד שהייתה מנהלת וכשירדה מניהול חזרה להשתתף ליאור ראיתם את ההשתתפות שלו ואת הפעילות שלו במשפחה ונראה לי שמגיע לו להיות לפחות מועמד ליה השתתפה במלא אבל דברים מאז שהצטרפה ודיי פעילה כאן קטגורייות פתוחות(כולם מועמדים) משתמש החודש-מי היה הכי פעיל החודש אתם מצביעים מותר לכם להצביע לכל מי שאתם רוצים ממשחפת בלק יוצר פעילויות החודשי-מי הכין הכי הרבה פעילויות לדעתכם זה הזמן להצביע המשתמש הכי עוזר- כנראה שאם הייתם צריכים מישהו לדבר איתו או מישהו שיעזור לך אז מישהו עזר אז עכשיו תוכלו להגיד לו תודה ולהצביע לו השאלון להצבעות: (תלחצו על המילה)השאלון -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 4 2024, 14:14 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
מותר להצביע פעמיים?
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 4 2024, 14:26 PM
|
||
לא,אסור כי זה לא יהיה הוגן
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 4 2024, 18:10 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
אה אוקיי אפשר להקדים את הנשף?
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 4 2024, 18:11 PM
|
||
לא,סליחה אני צריכה להתכונן היום ואי אפשר שבת ושישי כי יש דתיים במשפחה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 4 2024, 18:42 PM
|
||
|
היי
-------------------- פרשתי
|
|
|
|
|
||
היי מה קורה?
|
|
|
|
|
||
|
בסדר איך איתך
-------------------- פרשתי
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |