![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 12:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
התגמול יהיה בבנק בעוד 6 שעות
בינתיים אני עושה את התמונות של כל מי שהשתתף בפעילות ושולחת לו בפרטי רק למנצח אפרסם את התמונה בהודעה עם כל הפעילויות דיונים וכל הדברים על המשפחה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 12:58 PM
|
||
![]() מוגל |
תודה ששלחת לי את התמונה יצא יפה מקווה שאנצח
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:02 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם,כינוי:ליאור,ליאור המלך שם הדמות:לביור התיאור מראה:לפחות שתי שורותיש לו חולצה לבנה שעליה מצויר שרביט קסמים ויש לו שיער חום קצר והוא מחייך והוא עכשיו בטירה ויש לו עיניים כחולות ועור בהיר הערות\הצעות\משפחה טובה:כל הכבוד על ההשקעה -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:05 PM
|
||
כל הכבוד שלחתי לך בפרטי את התמונה החרמשים יגיעו כשהפעילות תימחק
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:09 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם,כינוי: יוסי
כמה חרמשים יש לי בבנק:200 כמה אני רוצה להמיר:200 הערות\הצעות\בלק:בלק הכי טובים -------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:11 PM
|
||
נשלח בבקשה תהיה פעיל ראית את הפעילות החדשה היא שווה 500 חרמשים והמנצח זוכה באשים תמונה שהוא תיאר בהודעה הראשית באשכול
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:15 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אם אני עושה עוד דמות התגמול כפול?
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:17 PM
|
||
לא אבל הסיכוי שלך עולה להיות המנצח בפעילות ולקבל את התמונה של התיאור שלך וליד כתוב שאתה עשית את זה אז שווה לעשות עוד דמות רק אומרת שאני שולחת בפרטי רק דמות אחת מהשנייה ומעלה אתה תדע מה התמונה רק אם ניצחת מקווה שעניתי על השאלה
תגידו את האמת השקעתי יותר מידי בהודעה הראשי כתוב לי שזה יותר מ750 מילים הא ובפעילות שם הדמות של מי שהשתתף יהיה אפשר להירשם למשפה על השם הזה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:31 PM
|
||
![]() מוגל |
יותר מידי השקעת משפחה*
ולסקר 5 -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:39 PM
|
||
שימו לב לסקר החדש
כל הכבוד לחברה של החברה של הרמיוני נוסף לבנק דרך אגב אני בסקר 3 פעילות מהירה בהפתעה באחד התגובות שלי החבאתי משפט הראשון שמוצא מקבל 60 חרמשים לבנק(המשפט הוא רק במשפחה) -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:45 PM
|
||
![]() מוגל |
הראש שלי במבה
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:46 PM
|
||
יפה נוסף חרמשים
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:48 PM
|
||
![]() מוגל |
יש
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:49 PM
|
||
יוסי אתה רוצה להשתתף בפעילות של הדמות או שאני אכריז עכשיו על הדמות המנצחת הפעילות שווה 500 חרמשים
זה הדמות שלי: אני לא יכולה לנצח סתם אני משתתפת שם,כינוי:נטע,הפלפאפית בנשמה שם הדמות:רוני התיאור מראה:לפחות שתי שורותיש לה שמלה בצבע תכלת ושיער בלונדיני צהוב וחלק והיא אוהבת לשחק עם חברים והיא בבית גריפנדור ויש לה איפור ומשקפי שמש הערות\הצעות\משפחה טובה:בבקשה להיות פעילים -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:53 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כינוי: יוסי
למה האישה בתמונה???:אני חושב שהאישה בתמונה כי היא אחד מבני המשפחה וקנראה שהיא האמא האחרונה במשפחה הערות\הצעות\שאלות:בלק הכי טובים -------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |