![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:51 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
שם,כינוי:ליאור,ליאור המלך
הדמות שבחרתי:טונקס מה יש לה לתרום למסיבה:היא תביא מלא מתנות והיא תפעיל את המסיבה שתשנה צבעים בשיער שלה הערות\הצעות\תלונות: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 16:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם,כינוי: יהודה הדמות שבחרתי: אנדרומדה מה יש לה לתרום למסיבה: היא נורא ידידותית ואפילו סיריוס קרה לה נחמדה הערות\הצעות\תלונות: איפה נטע? -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:14 PM
|
||
|
קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם,כינוי:הרמיוני הרמיוני ג'ין גרינג'ר-וויזלי הדמות שבחרתי:סיריוס מה יש לה לתרום למסיבה: חפירות אל ג'ימס הערות\הצעות\תלונות: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:45 PM
|
||||
אני פה
"שלום לכולם" טונקס אמרה "היום כפי שאתם רואים יש הרבה משתתפים בפעילויות דיונים ועוד שרצו לזכות בתואר המשתתף בפעילויות דיונים ועוד החודשי אבל רק אחד זכה והוא: יוסי,דודו זר,יוסי ידין אתה מוזמן לשים בחתימה את הלוגו(תעתיק את הטופס ופשוט תשים את מה שהעתקת בחתימה):"
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:48 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
מזלט!!!
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:49 PM
|
||||
ועוד אחד בגלל שלא הייתי פעילה שעה
"שלום לכולם" טונקס אמרה "היום כפי שאתם רואים יש הרבה משתמשים פעילים שרצו לזכות בתואר המשתמש החודש במשפחת בלק אבל רק אחד זכה והוא: ליאור,ליאור המלך תמזלטו!!! אתה מוזמן לשים בחתימה את הלוגו(תעתיק את הטופס ופשוט תשים את מה שהעתקת בחתימה):"
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:51 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
יואו מזלטטט לי
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:51 PM
|
||
|
מזלט
-------------------- פרשתי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:53 PM
|
||
אה ושכחתי להזכיר עוד משהו בקשר למשתמש החודש בגלל שזה תואר מיוחד מקבלים כמה דברים:
1.את התואר עצמו 2.למשך שבוע המשתמש יכול לפרסם פעילות\מ"פ\סקר ועוד ללא אישור 3.ברשומים הוא מקבל את הצבע זהב 4. 1000 חרמשים לבנק איך לא? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:53 PM
|
||||
דאבל אז מנצלת לפעילות:
השירים למסיבה|פעילות לנשף שלום לכולםכבר הזמנו אורחים ועיצבנו תלבושת אז מה השלב הבא?יש לי שאלה: מי אוהב שבנשף שמים כל מני שירים אבל לא אוהב שהוא לא בוחר אותם? זה באמת מעצבן אז נה הגשמתי משאלה לכם תוכלו לבחור שירים אתם תצטרכו לבחור לפחות 5 שירים אמיתים ואפילו לזכות בתגמול שווה אם כבר דיברת על תגמול מהו? התגמול הוא 100 חרמשים על הפעילות הטופס:
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:56 PM
|
||
|
חובה שירים? אפשר מנגינות?(כן אני מוזרה)
-------------------- פרשתי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:57 PM
|
||
אפשר אבל שלא יהיו יותר מ2 מנגינות(לפחות 3 שירים)
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 17:59 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
שם,כינוי:ליאור,ליאור המלך(משתמש החודש במשפחת בלק יואו!) השירים שבחרתי:לפחות חמישה לצאת מדיכאון - יגל אושרי חארבו דארבו- נס וסטילה יוניקורן-נועה קירל צ'ה צ'ה צ'ה-נציג אירוויזיון ש פינלנד מי זאת-אנה זק הערות: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 18:00 PM
|
||
|
אבל אני לא שומעת שירים
שם,כינוי:הרמיוני הרמיוני ג'ין גרינג'ר-וויזלי השירים שבחרתי:לפחות חמישה Salamander Eyes Moonlight Sonata לצאת מדיכאון חרבודארבו איך שלא רושמים את זה 2 3 שגר הערות:אני לא שומעת שירים אז רשמתי מה שעלה לי למוח -------------------- פרשתי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 7 2024, 18:01 PM
|
||
יתוגמל
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |