![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:54 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה נוסף אתה משתתף בפעילות או שאכריז על התוצאות
מה קורה כולם? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:59 PM
|
||
![]() מוגל |
בסדר מתי את עושה עוד פעילויות מהירות?
המשפט:"למה לבלק אין אוזניים?" -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 13:59 PM
|
||
אני במפתיע אם אגיד זה לא יהיה במפתיע
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:02 PM
|
||
![]() מוגל |
מה היסוכיים שאזכה בבלק החודשי?
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:03 PM
|
||
בינתיים גבוהים מאוד
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:03 PM
|
||
![]() מוגל |
טוב אני צריכה ללכת אחזור עוד שעה כזה
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:04 PM
|
||
טוב
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:18 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
פשוט תפרסמי את התוצאות
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:19 PM
|
||
טוב
אז המנצח הוא החברה של החברה של הרמיוני עם הדמות מיה אני אפרסם את זה באתר אני מעלה בבנק 500 חרמשים לליאור ולחברה של החברה של הרמיוני -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:32 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
באסה שלא ניצחתי
שם,כינוי:ליאור,ליאור המלך כמה חרמשים יש לי בבנק:640 כמה אני רוצה להמיר:500 הערות\הצעות\בלק: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:33 PM
|
||
נשלח
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:41 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תודה
ולמה עדיין שמים את הסמל שגיליון חדש יצא אם הוא יצא לפני יומיים -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:48 PM
|
||
לא יודעת יאללה לעשות פעילות חדשה של כמה שעות?
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:49 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני
אנחנו גם יכולים לעשות פעילויות של כמה שעות(מהירות) -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:49 PM
|
||
כן,אבל צריך שלא תהיה עוד אחת באשכול בזמן שרוצים לפרסם
אני עושה פעילות -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |