![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2024, 22:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עולם משוגע בבית ספר ומורים....
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 17:05 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן...
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 17:57 PM
|
||||
כן... -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 19:34 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בא לי לפרסם משהו במשפחה אבל אין לי כוח לחכות עד שנטע תאשר
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 19:34 PM
|
||
לא לוקח לי זמן לשאלתך אני מסתכלת ואומרת אם יש אישור או לא
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 19:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
טופפ
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
אני דווקא כן המנהל המשפחה אחרי תעתיק אותה
-------------------- 3,2 תרשמו אותי למסדר הברבור השחור
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 20:16 PM
|
||||
... -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 22:04 PM
|
||||
אתה לא נקודה. נוהל בקשות ניהול הרשמי שלום לכולם!ראיתי שיש הרבה שרוצים לנהל את המשפחה אז למה לא לעשות נוהל של בקשות ניהול? איך זה עובד ומה התנאים? אתם מנסחים בקשה אם יש לכם את התנאים התנאים: 1 .50 הודעות במשפחה 2. 5 דברים שפרסמתם במשפחה(באישור) 3. מאה הודעות בפורומים בכללי איך מנסחים? כותבים את הניסוח כך: הצגה הצמית: שם,רקע עליכם למה מגיע לכם לנהל: סיבות שכדאי להצביע לכם בעד דברים שפרסמתם: תצטרכו לכתוב לפחות 5 דברים שפרסמתם במשפחה(באישור) רעיונות: מה תרצו לעשות במשפחה כשתנהלו? סיכום קצר: תסכמו את הבקשה איך מתקבלים? מתקבלים כשמקבלים שבע נקודות בעד המקרא נקודות: מנהלת המשפחה-5 נקודות מנהלת לשעבר-2 נקודות תפקיד אחר-נקודה ואם מקבלים שבע בעד עולים לניסיון אם מקבלים נגד הבקשה נדחית -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 22:32 PM
|
||
מי הבלק האהוב עליכם? א סיריוס ב בלטריקס ג טונקס ד רגולוס ה נרקיסה ו אנדרמודה ז דראקו ח לוציוס ט טד י טדי כ יש עוד? נב נטע אישרה -------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 22:41 PM
|
||
יפה רק תכתבי שאישרתי ובניהול את נחשבת בנקודות מנהלת לשעבר
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 22:42 PM
|
||
אם היו נותנים לכם להיפגש אם בלק אחד מי זה היה?
א סיריוס ב בלטריקס ג טונקס ד רגולוס ה אין לי כח לעשות את כולם -------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 22:42 PM
|
||
יפה מאוד! הנוהל למי שלא ראה לניהול המשפחה:
נוהל בקשות ניהול הרשמי שלום לכולם!ראיתי שיש הרבה שרוצים לנהל את המשפחה אז למה לא לעשות נוהל של בקשות ניהול? איך זה עובד ומה התנאים? אתם מנסחים בקשה אם יש לכם את התנאים התנאים: 1 .50 הודעות במשפחה 2. 5 דברים שפרסמתם במשפחה(באישור) 3. מאה הודעות בפורומים בכללי איך מנסחים? כותבים את הניסוח כך: הצגה הצמית: שם,רקע עליכם למה מגיע לכם לנהל: סיבות שכדאי להצביע לכם בעד דברים שפרסמתם: תצטרכו לכתוב לפחות 5 דברים שפרסמתם במשפחה(באישור) רעיונות: מה תרצו לעשות במשפחה כשתנהלו? סיכום קצר: תסכמו את הבקשה איך מתקבלים? מתקבלים כשמקבלים שבע נקודות בעד המקרא נקודות: מנהלת המשפחה-5 נקודות מנהלת לשעבר-2 נקודות תפקיד אחר-נקודה ואם מקבלים שבע בעד עולים לניסיון אם מקבלים נגד הבקשה נדחית -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
אני לא יוסי ביחלל הוא פרץ לפה
אני ברק אפשר להרשם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 22:51 PM
|
||
מה היה לא מובן בלא פעם אחת?
תגיש בקשה אם כבר לפי הנהלים האלו: נוהל בקשות ניהול הרשמי שלום לכולם!ראיתי שיש הרבה שרוצים לנהל את המשפחה אז למה לא לעשות נוהל של בקשות ניהול? איך זה עובד ומה התנאים? אתם מנסחים בקשה אם יש לכם את התנאים התנאים: 1 .50 הודעות במשפחה 2. 5 דברים שפרסמתם במשפחה(באישור) 3. מאה הודעות בפורומים בכללי איך מנסחים? כותבים את הניסוח כך: הצגה הצמית: שם,רקע עליכם למה מגיע לכם לנהל: סיבות שכדאי להצביע לכם בעד דברים שפרסמתם: תצטרכו לכתוב לפחות 5 דברים שפרסמתם במשפחה(באישור) רעיונות: מה תרצו לעשות במשפחה כשתנהלו? סיכום קצר: תסכמו את הבקשה איך מתקבלים? מתקבלים כשמקבלים שבע נקודות בעד המקרא נקודות: מנהלת המשפחה-5 נקודות מנהלת לשעבר-2 נקודות תפקיד אחר-נקודה ואם מקבלים שבע בעד עולים לניסיון אם מקבלים נגד הבקשה נדחית -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |