![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 23:02 PM
|
||
![]() מוגל |
אני מגיב כדי שתוכלי לענות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2024, 23:04 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוסי אם אתה לא תפסיק אני בחיים לא מקבלת אותך למשפחה ברור? ואם אתה עד כדי כך רוצה לנהל תשקיע במשפחה ותפתח בקשה ואז אולי יצביעו לך בעד אבל רגע קודם כל תשכנע אותי למה כדאי לי לרשום אותך בכלל אחרי איך שאתה מתנהג
ממש אני לא מאמינה לך יוסי די!!!! -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 15:13 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
נטע אישרה*
יום בחיי משפחת בלק|פעילות שלום לכולם!כולם מכירים את משפחת בלק ואתם תצטרכו בפעילות זאת להפגין את הידע שלכם עליהם מה זאת אומרת? אתם תצטרכו לתאר יום אחד בחיי משפחת בלק ולהסביר על כל דבר שקורה בו סבבבה? אוקיי אבל מה התגמול? התגמול 100 חרמשים לבנק,הפעילות תיסגר בראשון הקרוב הטופס:
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 15:18 PM
|
||
יפה תשתתפו
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 15:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בקשת ניהול המשפחה שלום לכולם!אני ליאור ואני בן 15 ואני ראיתי את המשפחה מיד ראיתי את הקסם שבה וכמה שאני יכול להועיל לה אני פה מזמן ויש לי ניסיון פה ואני פרסמתי המון דברים במשפחה למה כדאי שתקבלו אותי? 1.אני מאוד אוהב את הארי פוטר 2.אני אוהב לעזור 3.אני מרגיש שעם שני מנהלים המשפחה תהיה יותר פעיל 4.אני טוב מאוד בלעצב דברים 5.אני מאוד פעיל דברים שפרסמתי במשפחה: 1.קשר משפחתי|פעילות 2.קריצ'ר|דיון 3.יום בחיי משפחת בלק|פעילות 4.הבלק המנצח|פעילות 5.המפה|פעילות רעיונות: הבלק המשקיען הבלק שפירסם הכי הרבה פעילויות באותו חודש(ללא מנהל\ת)יזכה בתואר ויקבל חרמשים החברים הכי טובים-פעילות בפעילות המשתמשים יצטרכו לחבר דמות ממשפחת בלק ודמות אחרת ויגידו למה כדאי שהם יהיו חברים להוריד את הבנק ולהוסיף דרגות כפי שרואים מבזבזים הרבה כסף בגלל שצריך להפעיל את המשפחה אז במקום זה יקבלו נקודות ויעשו דרגות בלקיות מי אני ומה שמי-משחק בכל יום אכתוב חידה שהיא על דמות ומי שינחש ראשון יזכה בפרס גיליון המשפחה גיליון העדכונים החודשי שיהיה מעודכן בכל הדברים החדשים! פינת השיפורים והשימורים בכל חודש תהיה פינת שיפורים ושימורים שבה משתמשים יצטרכו להגיד מה היה טוב החודש ומה היה פחות טוב ויהיו עוד רעיונות אני מקווה שתבחרו בי ולדעתי אני מתאים אבל אם תתנו נגד אז תנמקו למה תודה מראש לכל מי שמצביע בעד: מנהלת לשעבר-2 נקודות מנהלת המשפחה-5 נקודות נגד: -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 15:37 PM
|
||
![]() מוגל |
ליאור אני רואה שאתה משקיע מאוד ואני באמת רוצה שתהיה מנהל ואני רואה לפי ההשעקה שלך שלא תפרוש בקלות
אז אם לא הבנת אני בעד שתעלה לניהול -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 15:58 PM
|
||
ליאור,אני שמחה שפתחת בקשה ואני רואה שאתה משקיע מאוד ושאתה לא תפסיק להשקיע ולא תרד מניהול בקרוב וזה בדיוק סוג המנהל שחיפשתי אז אם זה לא היה ברור אני בעד אתה מתחיל כרגע חודש ניסיון
הודעה חשובה:גם אפשר לעשות בקשת ניהול לתפקידים כרגע התפקידים שפנויים הם: מעצב לואוגים מעצב כללי -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 16:01 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תודה רבה שאתן נתתן לי בעד!
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 16:27 PM
|
||
מגיע לך תזכור שאתה יכול לעשות דברים גם ללא אישור ולאשר לאחרים דברים ועוד רק תזכור שאתה על ניסיון ובנוגע לרעיונות הם ממש טובים ואשמח שקרוב תעשה אותם
לוגו לתחרות: ![]() -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 16:42 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מעבר מבנק לדרגות|הודעה חשובה כפי שאתם רואים קשה קצת להקציב כסף למשפחה אז נעבור לדרגות שיצינו כמה אתם משקיעים במשפחה הדרגות הן לפי חפצים של משפחת בלק כל חפץ זה בעצם נקודה מחירון: בלק גריפנדורי לא מקובל-0-5 חפצים בלק סלית'ריני גרוע בלימודים-5-10 חפצים בלק קוסם מתחיל-10-20 חפצים בלק קוסם מתקדם- 20-30 חפצים בלק קוסם בבגרויות-30-43 חפצים בלק שעבר את הלימודים-43-57 חפצים בלק מבוגר-57-67 חפצים בלק עם עבודה-67-77 חפצים בלק במשרד הקסמים מכובד-77-אינסוף חפצים על מה מקבלים מה: על פעילות תקבלו 3 חפצים על משחק פורום תקבלו 3 חפצים על דיון תקבלו 1-2 חפצים לפי פירוט על ספיישל תקבלו 4 על האשכול הראשי ועוד חפצים מהמחירון על כל דבר שתעשו על אתגר תקבלו 4 על האשכול הראשי ו2 על האתגר עצמו על סיקור תקבלו 5-6 לפי השקעה על סקר חפץ אחד הבלקים והחפצים והדרגות שלהם: נטע-אינסוף,בלק במשרד הקסמים מכובד ליאור-אינסוף,בלק במשרד הקסמים מכובד לונה-0,בלק גריפנדורי לא מקובל שוהם-0,בלק גריפנדורי לא מקובל הרמיוני-0,בלק גריפנדורי לא מקובל איתמר-0,בלק גריפנדורי לא מקובל מאי-0,בלק גריפנדורי לא מקובל נועה-0,בלק גריפנדורי לא מקובל ליה-0,בלק גריפנדורי לא מקובל יהודה-0,בלק גריפנדורי לא מקובל נויה-0,בלק גריפנדורי לא מקובל רייצ'ל-0,בלק גריפנדורי לא מקובל רמוס לופין(המשתמש)-0,בלק גריפנדורי לא מקובל מאיה-0,בלק גריפנדורי לא מקובל סיריוס-0,בלק גריפנדורי לא מקובל -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 16:43 PM
|
||
הוחלף ונוסף להודעה הראשית
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 16:49 PM
|
||
![]() מוגל |
נטע אישרה*
הבלק שאחרי|משחק פורום שלום לכולם! אתם תקבעו מי יהיה אחריכם במשחק הזה מה? אתם תצטרכו לכתוב הבלק שאחרי ומשהו שאתם בוחרים ואם הבלק שאחריכם יש לו את זה הוא ממשיך למשל: משתמש א':הבלק שאחרי הוא(מה שאתם רוצים שהיה הבלק שאחריכם) משתמש ב':הבלק שאחרי הוא(מה שאתם רוצים שהיה הבלק שאחריכם) ככה ממשיכים אתם מתחילים -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 16:50 PM
|
||
נוסף לך בדרגות,הדרגות בהודעה הראשית ההתחלה בהודעה כאן אין להסתכל כאן כי זה בהודעה הראשית
|
|
פורסם ב: Jan 16 2024, 17:14 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- פרשתי
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
רק הבערה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |