![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:57 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נוו
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 14:59 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם,כינוי: יוסי
כמה חרמשים יש לי בבנק:150 כמה אני רוצה להמיר:150 הערות\הצעות\בלק:בסדר -------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי נשלח
פורסמה פעילות!!!! -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:03 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם,כינוי:ליאור,ליאור המלך החידה:יש בצנצנת חיידקים וכל יום הם מוכפלים ב2 אם ביום ה60 הם 60 באיזה יום הם 30 הפיתרון:59 כי 30 כפול 2 זה 60 והם כל יום מוכפלים למה זה מחוץ לקופסה: כי רוב האנשים יחשבו שזה שלושים הערות\הצעות\בלק מקום 1:בלק מקום 1 -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:04 PM
|
||
יפה אני אוסיף לך כשתיגמר הפעילות
בדיקת נוכחות בהפתעה כל מי שבמשפחה שיכתוב פעיל -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:08 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
פעיל
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:09 PM
|
||
![]() מוגל |
פעילה יש ניצחתי בפעילות הדמות שלי
שם,כינוי:החברה של החברה של הרמיוני החידה:אם עשר זה שלוש ואם שלוש זה ארבע כמה זה ארבע הפיתרון:ארבע כי מספר האותיות שיש במילה למשל עשר שלוש אותיות שלוש ארבע אותיות למה זה מחוץ לקופסה:כי לא כולם חושבים ככה הערות\הצעות\בלק מקום 1: -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:17 PM
|
||
יפה יתווסף לך כשתיגמר הפעילות לבנק
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:21 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:נועה,נועה דיגורי הגאונה אני מבטיח להיות פעיל?:כןןןןןןןן איזה דמות אני רוצה להיות:בלטריקס הארות\הצעות\בלק: -------------------- סדריק דיגורי הכי טובבבבבבב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:23 PM
|
||
רשומההההההההה
את מקבלת 100 חרמשים אוטומטית לבנק כי נרשמת -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:29 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:נועה,נועה דיגורי הגאונה החידה:למה האריה והג'ירפה נכנסו למערה ויצאו שלושה הפיתרון:למה זאת גם חיה למה זה מחוץ לקופסה:יש כאלה שחושבים שהתכוונתי ללמה מילת השאלה הערות\הצעות\בלק מקום 1: -------------------- סדריק דיגורי הכי טובבבבבבב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:30 PM
|
||
יפה מאוד יתווסף לבנק הכסף כשיגמר הפעילות
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:31 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני פעיל
שם,כינוי:יוסי החידה:מה הארי רון והרמיוני אכלו בכיכר גרימולד שקריצ'ר חזר הפיתרון: מרק בצל צרפתי למה זה מחוץ לקופסה:כי זה לא משהו שיקרי בספר הערות\הצעות\בלק מקום 1: -------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:33 PM
|
||
יפה אני מוסיפה לכולם כי כולם השתתפו אז המנצח הם\הוא\היא\הן
יוסי עם החידה שתוצג בפרסים -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 15:40 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם,כינוי:יוסי
שתי הדמויות שבחרתי:רצוי שאחד הדמויות יהיו ממשפחת בלקסריוס והרטור מה הקשר המשפחתי:הם בני דודים שניי הם אבל בני דודים שניים הערות\הצעות\שאלות:בסדר נהדר -------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |