![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:07 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
איזה כיף לחפורררר
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:09 PM
|
||
מיאו
אני אוהבת להגיד מיאו כי חתולים זה מדהיםםםם -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:09 PM
|
||
נכון
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:11 PM
|
||
למה אף אחד לא מצטרף אלינוווו🥺
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:20 PM
|
||
שאלתי את יהודה אם הוא רוצה להצטרף והוא עוד לא ענה לי
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:51 PM
|
||
מיאו כי זה הדבר היחיד שיש לי להגיד
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:51 PM
|
||
מה עם הב הב?
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:53 PM
|
||
אני פחות מישהי של כלבים
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 21:56 PM
|
||
אני כן מישהי של כלבים
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:08 PM
|
||
הטלפון שלי ננעל עוד שלוש דקות
ביוש:) נדבר מחר -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2024, 22:14 PM
|
||
ביי
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 10:12 AM
|
||
בה
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 14:33 PM
|
||
בו
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 17:48 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שינוי במראה|פעילות שלום לכולם! תמיד תיארתם אילו לדמות לדמות כלשהי ישתנה לה המראה והיא תיראה שונה לגמרי? לא,לא יצא לנו אז עכשיו תנסו את זה עם דמות שאבחר לכם ואתם תצטרכו לכתוב מה היה קורה אילו היא הייתה נראת ככה באמת אוקיי אבל מה התגמול? כל מה שיש לכם בראש זה התגמול?טוב נו, התגמול יהיה 5 נקודות שלמות לדרגות שלכם שזה יוכל להקפיץ אתכם בהרבה אם תשתתפו אז כדאי לכם להשתתף הטופס:
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |