![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 22:48 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
מזלט נטעעע -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2024, 22:59 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
טנקס -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 11:14 AM
|
||
ואיפה השבע נקודות שלי?
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:10 PM
|
||
הפעילות לא נחשבת לך כי לא עשית מספיק שורות וזה אמור להיות איך זה משפיע על אחרים המראה שלה לא מה המראה המחודש
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:12 PM
|
||
צנזור
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:13 PM
|
||
ואסור לנהל משפחה אם אתה במשפחה אז תוכל לצנזר בבקשה(את המשפחה)?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:47 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
שם: שוהם
תאריך: 26.2 שאלות\הצעות\היום יום הולדת לבלק: -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 12:47 PM
|
||
מוסיפה
הודעה חשובה:מעכשיו כל תפקיד מקבל אוטומטית בלק בבגרויות כי צריך עוד תפקידים ומה יותר ממריץ מדרגה גבוהה עם צבע?ליה שמה אותך בבלק בבגרויות במינימום של הנקודות לדרגה זאת -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:49 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
גיליון משפחת בלק|פרוייקט שלום לכולם!כפי שראיתם בבקשת ניהול שלי את הרעיונות אז התכוונתי לעשות גיליון למשפחת בלק והנה הוא! מה יהיה בגליון: סיכום החודש מי אתה ממשפחת בלק(שאלון) שאלות ותשובות לי ולנטע פינת השיפורים בהמשך נצטרך תפקידים לבינתיים ואני ונטע נהיה כתבים ובטאים אבל אתם יכולים לשאול שאלות ותשובות הנה הטופס:
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:51 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:מאי,החברה של החברה של הרמיוני
השאלות שלי:לא יותר מחמש 1.מה הטעם גלידה האהוב עליכם 2.איזה בית אתם מעדיפים(לא מהפורטל)? 3.איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? 4.מה הצבע האהוב עליכם? 5.מה התואר הכי שווה שלכם? הערות\הצעות\שאלות: -------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:57 PM
|
||
יפה אני מחכה לעוד שאלות
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:58 PM
|
||
![]() מוגל |
שם,כינוי:נועה,נועה דיגורי הגאונה
השאלות שלי:לא יותר מחמש 1.אם הייתם בלק איזה בלק הייתם? 2.אם הייתם מנהלי פורום איזה פורום הייתם מנהלים? 3.מה יותר מהיר או ארנב? 4. 5. הערות\הצעות\שאלות: -------------------- סדריק דיגורי הכי טובבבבבבב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 13:59 PM
|
||||||||
למי שלא ראה
תעתיקו ותשימו בחתימה את הסמל החדש -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 14:32 PM
|
||
![]() מוגל |
אשים בחתימה
-------------------- מאי.17.סלית'רינית.בסטי של הרמיוני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 15:01 PM
|
||
יופי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |