![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2023, 21:54 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרצופים מול המראה
ככה אני אוהב אותה שובבה ומתלהבת עם עיניים בצבע תכלת לא אכפת לה מה חושבים לוחמת בלי מדים מול העולם ומול כולם ג'ינג'ית עם דם חם כשהיא איתי אני כבר לא חושב רק מתאהב אומר כל מה שבלב חוץ מהכאב רוצה שהיא תהיה שמחה עטופה בשתי ידיים מחבקות שלא יקרה לה שום דבר שתדע את המתוק ללא המר מתחת לחופה הכוס נשברת היא בוכה מהתרגשות ואומרת הלוואי תהיה שלי כל החיים יחד נעבור הרים וגם גשרים העיקר שאנחנו אוהבים אני אוהב אותה. .. התלבטתי אם לכתוב. ת"בב -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2023, 10:47 AM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
זה מהמם
את כישרונית בטירוף! את יכולה גם להלחין את זה אם את מנגנת על כלי מסוים פשוט אחד השירים היפים שקראתי. -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2023, 21:29 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה!
לצערי אני לא יודעת לנגן.. -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |