![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 11:47 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי זמן רב הגעתי ל1000 ההודעות. בהתחלה רציתי להגיע רק ל300 ולהירשם לקבוצה אבל אז התקדמתי וסוף סוף הגיע היום הגדול. עכשיו אפסיק לחפור לכם. המוקדשים כל בית סלית' המדהים כל חברי מסדר הברבור השחור קלישה שבזכותה עשיתי סוף סוף שירשור של גנזך אורת הסער לונה וניתאי שמנהלים קבוצה כזאת טובה אמיר שתמך בי וערך לי כל כך הרבה פעילויות נטע, Luna Lovegood wins נטע, בקביק 222 עופרי אוניסף המשתמש הראשון שהיכרתי יולי הרמי נוע טום שקד מאיר חלי סופי אן וליאן שמנהלים את האתר המדהים הזה. וכל המשתמשים שאולי שכחתי -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 11:48 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל"ט
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 11:49 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטט
אני זוכר שהייתי המשתמש הראשון שדיבר איתך אני מרגיש סו למאו ---- ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 11:49 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבב
סוף סוף 1000! תודה על ההקדשה -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 11:51 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלוטיםםםםםםםםםםםם!! הקדשת1000 זה מרגשששששששששש
עד מאה אלף פלוס פלוס הודעות! -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 11:52 AM
|
||
ממש תודה!!!
הרמי אני מוסיף אותך -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 11:56 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואהה מזלטובבב
עד 100000000000 ואחת הודעותתת -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 11:57 AM
|
||
תודה, נוספת
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 12:07 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוקדשתי כי אני מסלית'רין יאייי
מזלט -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 13:14 PM
|
||
מזל טוב!
-------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 14:17 PM
|
||
תודה
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 14:17 PM
|
||
אני תכף 900 הודעות!
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 14:21 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבבב
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 14:35 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 15:13 PM
|
||
ממש תודה!
נ"ב הנהלת האתר הגיב לי בהקדשה וואו -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |